Barbara GIRL REVIEWS TIPS

LET OP! Actie van Brand for Girls

9 april 2017
Actie van Brand for Girls

Dit blog mag je niet missen, want we hebben een geweldige ACTIE VAN BRAND FOR GIRLS te delen met jullie! Tevens zien jullie vanavond twee zusjes in the Br@nd-mix. Zo wordt shoppen nog gemakkelijker of juist moeilijker;)

SKIRT SPORT KOBALTBLAUW
De kleur is de overtreffende trap van kobaltblauw! Wat een mooie heldere diepe kleur is het! Geweldig zijn de steekzakjes met rood-witte bies en het enorm praktische tunnelkoordje in de ook zo fris gestreepte tailleband. Ik heb voor op het rokje een shirt uit de kast gehaald van Billieblush. Ook zo’n lekker vrolijk kleurrijk merk, wat hierop zeker aansluit. De knalgele biesjes, het vogeltje op het voorpand met haast ‘echte veren’ in stof en alle kleurtjes, die daarin zijn verwerkt maken het tot een vrolijk geheel.

Natuurlijk past hier het gele sportvest van de vorige collectie op. Nova is er namelijk ingegroeid;) Gelukkig is er ook dit seizoen weer zo’n mooi exemplaar, dus wat let je?

De sokken van Mini Rodini zijn grasgroen en de gele banen, je raadt het al, passen bij de andere gele elementen. Zecchino D’oro hoort onoverkomelijk bij Br@nd. Ook hierbij staat het lekker ondeugend en stoer!

SKIRT MIDI ROOD 
Zonne draagt dé lengte van dit seizoen. Deze rok smaakt naar meer. Rood geeft power en de offwhite baan aan de linkerkant maakt het super sporty. Het splitje aan de zijkant staat fashionable en is gewoon een vereiste voor de spelende meisjes. De shiny stof is hetzelfde als de sportvesten van Br@nd, wat het super combineerbaar maakt!

Ik heb hier een geweldig shirt van Scotch R’Belle op gematcht. De kleuren van de sterren zijn subtiel, maar wel van hetzelfde kleurenpalet. De comfy fit en de omgeslagen mouwtjes, maken het op en top trendy! De kousen van Le Big had Zonne ook in de kast en de kleur matcht met haar Br@nd vestje van dit seizoen en het ijsblauw komt ook weer terug in het shirt! Op de Zecchino D’oro van Zonne werd ik tijden geleden al op slag verliefd. Echt perfect bij heel veel outfits!

FACTS NOVA

  • Nova is 1 meter groot en draagt het Br@nd for Girls rokje in 110/116, zo ook het gele sportvest
  • Het Billieblush shirt is maat 98/104
  • Heb je haar glamoureuze oversized zonnebril al gezien? De spiegelglazen nemen de kleur aan van de kleding en hij heeft een echt budgetprijsje!

FACTS ZONNE

  • Zonne is 1.19 cm groot en draagt het Br@nd for Girls rokje in maat 122/128
  • Het vest is eigenlijk van Nova, maar Zonne heeft hem even geleend voor deze shoot;) Deze is maat 110/116
  • Het shirt van Scotch R’Belle draagt ze in maat 6y

ACTIE BR@AND FOR GIRLS

Vanaf zondagavond, 9 april 19.00 uur tot dinsdagavond 11 april 24.00 uur rekent Br@nd for Girls geen verzendkosten! Heb je dus nog wensen, dan kun je nu je slag slaan en deze rokjes en natuurlijk nog veel meer moois shoppen op de site van Br@nd for Girls.

SHOPPEN: Br@nd for Girls  

– VEEL SHOPPLEZIER! –

INSPIRATIE

  • Weet je nog dat Linde jullie een prachtige outfit liet zien met die, het leken wel levensechte, papegaaien op de achtergrond? Dit kun je hier teruglezen.
  • Mrs Br@nd lieten wij ook aan jullie zien. Dit blog lees je hier, want ook deze items zijn natuurlijk nog te shoppen!

BARBARA

Actie van Brand for Girls

Actie van Brand for Girls

Actie van Brand for Girls

Actie van Brand for Girls

Actie van Brand for Girls

Actie van Brand for Girls

Actie van Brand for Girls

Actie van Brand for Girls

little ninni vi

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply