BOY Marieke REVIEWS

Tie Die Hip! met Retour Jeans

21 mei 2023

Oh mensen! Eindelijk dat zonnetje! Wij zochten hem al even op afgelopen Meivakantie! Konden we meteen een paar leuke foto’s maken voor de review van Retour Jeans!

Echt zo’n beetje Last-Minute besloten wij een vakantie te boeken naar het Zuiden van Frankrijk! Allemaal snakkend naar de zon en een beetje Vitamine D! Heftige periode hier thuis in Nederland proberen achter te laten en de zon tegemoet, dat was ons doel! En dat is gelukt! Wat een cadeautje!!!

En net zo’n cadeautje is voor ons opnieuw de collectie van Retour Jeans! Wauwwww!!!! Jullie weten het inmiddels…maar wij zijn ieder seizoen opnieuw weer fan! Jullie zagen eerder natuurlijk al een toffe set bij Sil rondom pasen, maar nu dus echt meer richting de zomerse Vibes! Zo grappig want wij huurden dus een Chalet op Camping Aloha….en zien jullie de tekst op Sil z’n shirt?! Je zou denken dat het daarop is uitgezocht maar niets is minder waar!

We zijn gevallen voor de toffe kleuren, Sil was direct fan van het Tie-Dye effect op Short Evan en Hoodie Kyle, dus daar moesten wij een gaaf shirt bij matchen om de outfit compleet te maken! Dit toffe Lila-achtige shirt met een oversized fit viel in de smaak bij onze tiener! Dit shirt heeft een ronde hals , korte mouwen en een loose Fit!

Jogg-short Evan….all time favorite die jogg-shorts! Altijd en overal lekker comfywear! En geef hem eens ongelijk! Voor mama wel fijn dat er toch nog wel een echte leuke pasvorm in zit! Deze sweat short uit de zomercollectie van Retour Jeans heeft een breed elastiek en een aansnoerkoord in de taille. De short heeft zakken met ritssluiting aan de zijkant.

Hoodie Kyle kon niet ontbreken, voor de frisse dagen of de lange avonden…. een heerlijk comfortabele Hoodie uit de nieuwste collectie met diezelfde gave kleurencombi. De hoodie heeft een capuchon, een geribde boord aan de onderkant en onder aan de mouwen en opnieuw die O zo hippe Oversized Fit! Jullie zagen deze ook al even in een eerder blog voorbij komen, toen gecombineerd met een jeans.

Sil is enorm aan het groeien! Draagt inmiddels een maat 11 enkele maat of een combimaat 13/14 van bovenkleding…zo kan hij er fijn de hele zomer mee door !

Heel veel shopplezier, en hopelijk veel zonneschijn!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply