BOY Marieke REVIEWS

Zin in de zon! met Retour Jeans

8 april 2023

Het mooie weer is voorzichtig in aantocht dus willen wij alvast wat outfit inspiratie voor het voorjaar met jullie delen.

Ik herinner mij zelf van vroeger de paasdagen nog, en vond het altijd zo super fijn dat ik dan vaak voor het eerst mijn nieuwe kleding aan kon. Op z’n paasbest aan de brunch of het eieren zoeken…dubbel feest vond ik dat. En nog altijd is Pasen voor mij een favoriet voor wat betreft de feestdagen! De kick-off van het voorjaar! Het weer was dat weekend nog wat wisselvallig maar perfect om Sil zijn nieuwe setje op de foto zetten voor jullie.

We trappen af met een stoere zonnige look van het hippe Retour Jeans Denim Deluxe voor de boys! Zoals jullie weten, een van onze favorieten elk seizoen. Een goede jeans is onmisbaar in de basis van je garderobe. Wij zijn dit keer voor Tobias in een mooie lichtblauwe wassing gegaan met wat stoere slijtage plekken als accent. Deze 5 pocket-jeans uit de zomercollectie zou een skinny fit hebben maar wij ervaren het meer als straight fit. Erg leker soepel denim voor voldoende bewegingsvrijheid , verstelbare elastiek in de taille en een knoop-en ritssluiting.

We combineren de jeans in dit blog met een prachtige zachtgele polo Lucas. Deze polo heeft een regular fit en donkerblauwe accenten bij de mouwen en kraag. Tof dat Sil weer eens een polo uitgezocht heeft, leuke afwisseling met de vele shirts in zijn kast.

En voor nu nog onmisbaar is een fijne voorjaarsjas. Hiervoor kozen wij jack Luc in dark navy. Het jack heeft een vaste capuchon, ritssluiting met kinbescherming, steekzakken met rits aan de voorzijde en steekzakken binnenin. Onder aan de mouw elastische boorden met duimsgaten. Hele toffe set vinden wij zo!

En hoe gaaf is Tie-die Hoodie Kyle! Deze zien jullie binnenkort terug in een volgend blog maar kon het niet laten alvast een kleine sneak met jullie te delen!

Maatinfo: Sil is 157cm en draagt jeans in maat 12 en bovenkleding maat 13/14 . Hij heeft nog voldoende groeiruimte om er het seizoen fijn mee door te komen.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren! Veel shopplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tie Die Hip! met Retour Jeans | Shopaholiek 21 mei 2023 at 07:51

    […] zijn ieder seizoen opnieuw weer fan! Jullie zagen eerder natuurlijk al een toffe set bij Sil rondom pasen, maar nu dus echt meer richting de zomerse Vibes! Zo grappig want wij huurden dus een Chalet op […]

  • Leave a Reply