BABY BOY MUSTHAVE

Bowtie, strikje, vlinderdas!

18 februari 2016
strikje

Bowtie; het hippe strikje

De bowtie, ik ben er fan van! Wellicht is het jullie opgevallen dat ik in de 2 blogs die ik eerder heb geschreven, dat Bamboo op de foto’s een strikje op zijn outfit draagt. Het strikje wat we allemaal kennen als vlinderdasje maar bowtie of strikje klinkt net even lekkerder. Het is zeker een musthave voor ieder kind, jong en oud. Het is een strikje met daaraan een speldje wat je gemakkelijk kan opspelden bij je kindje. Bamboo draagt in de blog geschreven voor C&A een zwart wit gestreept strikje en in de blog geschreven voor Tom’s een oker geel strikje. Mocht je het gemist hebben, kijk snel even terug hoe leuk het hem staat.

Je kindje kan het strikje zowel stoer als chique dragen. Met kerst droeg Bamboo het zwart wit gestreepte strikje met een stoere denim blouse, het maakte zijn stoere outfit net even iets chiquer, het was immers Kerstmis. Wat het nog leuker maakte, is dat papa hetzelfde strikje droeg. Hoe stoer, vader en zoon die matchen. Dan smelt toch iedere moeder? Ikke in ieder geval wel.

Nu ik verkocht ben aan de strikjes, merk ik dat ik er snel naar grijp om de outfit van de twins af te maken. Bamboo draagt dan bijvoorbeeld een strikje wat matcht met een haarband van Billie, of ik match het met een kleur uit de kleding of schoenen, zoals je heel duidelijk ziet in de blog van Toms. Meisjes kunnen ook heel goed een bowtie dragen, soms spelt ik het ook schuin op haar trui om de outfit net iets liever te maken. Een musthave dus voor je zoon of dochter en in ons geval voor beide 😉

Wat ieder strikje zo Unique maakt is dat ze handgemaakt zijn. Ze zijn in verschillende prints verkrijgbaar. Dus ideaal te combineren met iedere outfit.

bowtie

bowtie

bowtie

Shoppen:  Huisje Dors

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply