BOY REVIEWS

Thijs in Chaos and Order

20 oktober 2015

EEN COMFY HERFSTVAKANTIE OUTFIT VAN CHAOS AND ORDER

Toen Thijs geboren werd woog hij nog geen drie kilo. Een fijn gebouwd mannetje is hij altijd gebleven. Wel heel sterk en gezond trouwens. Maar goed skinny is hij wel. Een aandachtspuntje bij het kleding kopen. Als baby en peuter droeg hij daarom veel Noppies. Het eerste merk dat hem als kleuter goed zat was Chaos and Order. Wat ben ik verliefd geweest op dat eerste shirtje wat we van dit merk in de kast hadden hangen. Het stond hem zo leuk en het shirt bleef ook ontzettend mooi.

Chaos and Order is heel constant met haar pasvorm en kwaliteit. Andere merken willen de pasvorm nog wel eens aanpassen. Chaos and Order doet dat gelukkig niet. Heb je dus eenmaal iets in de kast gehad, dan kun je goed inschatten welke maat je kind nodig zal hebben.

Bij de wintercollectie van Chaos and Order viel mij gelijk de sweatpants op. Wat zijn deze super gaaf met die dubbele streep aan de zijkant. Vandaar dat er nog één sweatpants bij mocht van mij. Thijs vindt ze zo lekker zitten. Natuurlijk kozen we er een matching longsleeve bij. Want zo als ik al zei, de tops van Chaos and Order vallen zo mooi.

Heb jij ook al wat geshopt van Chaos and Order? Show het gerust en we zien natuurlijk ook heel graag meisjes in Chaos.

Shoppen: Chaos and Order

Ons oordeel:

  • Prijs:  Shirt € 34,99 en pants € 49,99.
  • Kwaliteit: Fantastisch.
  • Pasvorm: Thijs is 130 cm en draagt maat 134/140.
  • Draagcomfort: Thijs is heel gevoelig en ik heb geen klachten gehad (wink).
  • Minpunt: Aan de set heb ik niets kunnen ontdekken, maar in de collectie miste ik wel heel erg een vest en/of bodywarmer.
  • Pluspunt: De kwaliteit, de kleding van Chaos and Order blijft zo mooi.

Thijs zijn schoenen zijn van Braqeez.

IMG_8793 IMG_8821 IMG_8837 Untitled design (3)IMG_8842IMG_8857

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply