MAMA-INSPIRATIE Marieke TIPS

Aftellen tot de grote dag met Feestbeest Kids!

19 april 2023

Kinderverjaardagen….de grootste feestjes van het jaar! Hoe leuk is het dan om samen af te tellen naar DE grote dag?!

Wij maken elk jaar verschillende aftelkalenders hier in huis….onze Kids vragen daar zelf om bijvakanties, spannende momenten maar bovenal bij feestjes ! Elke avond voor het slapen gaan een vakje af kruisen levert hier altijd al de nodige voorpret.

Zo kwamen wij in contact met Kim van Feestbeest Kids. Ik kende het label al van de leuke vrolijke sieraden, en nu hebben zij dus een Birthday Countdown Kalender gemaakt met daar in alles om je eigen feestketting te knutselen. Hoe leuk is dat!

Een stoere kalenderdoos met 10 nachtjes aftellen tot aan het grote feest….om zo sochtends alles verzameld te hebben om op je verjaardag de leukste ketting te kunnen versieren. Lizze’s wordt over eventjes 9 jaar en heeft haar feestketting al helemaal klaar.

Lijkt jou dit ook een toffe manier om af te tellen tot de grote dag….kijk dan eens op Feestbeest Kids shop . Zeker ook voor de coole boys heel veel leuks!

Alvast een heel fijn feestje!!!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply