BOY Marieke REVIEWS

Nice to meet you MISTER T !

10 september 2020

Afgelopen weekend had ik een date met MISTER T ! Een nieuw “masterpiece” voor de Boys! Vrijdag lieten we jullie in een introductieblog al even kennismaken met dit nieuwe merk, wat vanaf die dag gelanceerd werd. Een review kon natuurlijk niet uitblijven.

No words needed, wat een gaaf merk! Heerlijke stoffen, lekker comfortabel, goede pasvorm en prachtige kleuren. Helemaal op Sil’s lijf geschreven als je het mij vraagt. We fotografeerden de set tijdens onze morning-walk in het bos. Sil gaat dan het liefst off-road zodat hij lekker door het zand kan klossen en flink met takken in de weer kan…een echte jongen. Een klein beetje voorzichtigheid was geboden want we moesten de set natuurlijk zonder moddervlekken op de foto krijgen maar deze outfit leent zich er perfect voor.

De set die Sil hier draagt bestaat uit een Sweatpant,  sweater en trainings-jacket. Zoals ik al eerder met jullie deelde, ik moest persoonlijk enorm wennen aan de jogg-trend toen die zich een aantal jaren geleden aandiende. Sil wilde niets liever dan hele dagen in jogg lopen en ik vond het zo jammer van de prachtige jeans en vond het vooral snel slonzig. Maar tegenwoordig is niets minder waar! De merken spelen ontzettend goed in op deze nog altijd durende trend en de broeken zijn inmiddels alles behalve slonzig! Zo ook dit prachtexemplaar van MISTER T! En die kleur….zo gaaf! een groen blauwe kleur met prachtig geel witte accenten.

Wij combineren de Sweatpant in deze review met een heerlijk licht-grijze sweater waarin de kleuren van de broek terugkomen. De sweater zit, als je het ons vraagt tussen een trui en een longsleeve in qua dikte van de stof. Perfect vinden wij, want zo kunnen we er toch heerlijk in bewegen zonder het te snel warm te krijgen en op de frisse dagen combineren we het dan met dit mooie jacket! Ook hier zien we alle kleuren uit weer terug waardoor het zo heerlijk combineert met alle items binnen deze compacte boys-lijn.

MISTER T is het broertje van TOPITM, een bij velen van jullie denk ik wel bekend meidenlabel! Op veler verzoek heeft TOPITM besloten toch weer een jongenscollectie uit te brengen! De kenners van dit merk zullen direct de kwaliteit en details van de stoffen herkennen. Deze zijn namelijk kenmerkend voor beiden labels en eigenaresse Miranda hecht hier dan ook enorm veel waarde aan. Wie weet nou niet beter wat kinderen willen dragen dan de kinderen zelf! Met dat in het achterhoofd betrekt zij de doelgroep nauw bij het bepalen van de nieuwe collecties. Op social media kunnen kinderen samen met hun ouders stemmen welke ontwerpen wel, en welke niet worden uitgevoerd. Zo ook bij deze nieuwe AW20 collectie.

Maatinfo: Sil is 136 cm lang en draagt alles in maat 134/140

Shoppen kun je deze gave collectie hier. Indien je maat niet meer beschikbaar is klik dan hier voor de verkooppunten.

Nice to meet you MISTER T ! Wij zijn fan!

 

Liefs Marieke 

Vind je het leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Dat vinden wij hartstikke gezellig, je vind ons hier

 

thumbnail_IMG_20200217_155845

thumbnail_IMG_20200305_095353

thumbnail_IMG_20200217_155520

thumbnail_IMG_20200305_151652

thumbnail_IMG_20200213_154811

thumbnail_IMG_20200213_155239

thumbnail_IMG_20200305_144642

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply