GIRL Jolanda

Zomeritem TOP 5: de favorieten van Jolanda

31 juli 2017

Deze zomer laten alle Shopaholiek bloggers hun 5 favoriete zomer items aan jullie zien! Vaak zijn het niet de items waarvan je vooraf had gedacht dat ze favoriet zouden worden. Vanavond is het de beurt aan Jolanda om haar TOP 5 te laten zien. Kijken jullie mee?

Nummer 1:

De verrassing van deze zomer was voor mij de maxi-dress van Waaaw. De prachtige kleuren, de mooie pasvorm en de werkelijk schitterende achterzijde maakt het voor ons een echte favoriet! Door de (hoge) splitten aan de zijkant kan onze dochter er in rennen, springen en klimmen dus is de jurk heel draagbaar. Door de vele kleuren en het patroon is het ook een ideale jurk voor school. Een vlekje zie je niet zo snel en ik heb gemerkt dat de jurk in de was heel mooi blijft (zoals ik gewend ben van Waaaw). In deze top 5 had ook de panter klokjurk van Waaaw kunnen staan. Een item waar ik in eerste instantie over twijfelde maar een echte favoriet is. De grote bloem applicatie geeft beide jurken een feestelijk tintje waardoor ik er vaak hele positieve opmerkingen over krijg! Meer info over dit item, lees je hier.

 

Zomer item top 5

Is de rug niet schitterend?

Nummer 2:

Een paar goede, stevige schoenen mag niet ontbreken in je kast. Deze Braqeez sneakers staan terecht op nummer 2 in mijn top 5 want we dragen ze al vanaf april en ze zien er nog steeds heel goed uit. Geen losse neus, geen hak kapot gelopen, geen haperende rits, de klittenband over de rits werkt nog feilloos en ze zijn nog mooi van kleur. Een kinderschoen heeft het zwaar te verduren op school. Dagelijks moet ik er een grote hoeveelheid zand uit gooien. Dan is het overigens ook prettig dat de zool uitneembaar is. De kleur is heel neutraal dus ze passen bij alle outfits. Ja, dit was een hele goede keuze! Ze passen nog steeds gelukkig dus we kunnen er nog even mee door. Wil je meer weten over dit item, klik dan hier.

 

Zomer item top 5

Dochter Bente vond de kleurtjes op de zijkant bijzonder mooi!

Nummer 3:

Op nummer 3 laat ik jullie graag onze favoriete set van TOPitm zien. Een merk waar ik altijd één of meerdere sets van in de kast heb. Waarom? De ultra zachte stoffen in combinatie met de mooie designs spreken ons erg aan. De compleetheid van deze set maakt het ook heel draagbaar. Is het warm, dan dragen we de rok en het shirt met een slipper. Is het kouder dan kiezen we voor kniekousen of de legging en laatst tijdens ons dagje pretpark, hadden we het vestje achter de hand voor de avond. Mede door dit heerlijke vest, kan deze set prima mee het najaar in. Ook hier passen de Braqeez sneakers van nummer 2 prima bij. Wil je meer weten over deze TOPitm set, klik dan hier.

 

Zomer item top 5

Een prachtige kleur blauw…

Nummer 4:

Een keer geen rok/jurk maar een witte skinny jeans van Retour! Tijdens een review voor de Kleertjesfabriek leerde ik deze broek kennen. We combineerden de broek met een zachte sweater van Indian Blue Jeans. Beide items zijn zeer comfortabel dus dochterlief vindt het helemaal geen probleem om deze outfit te dragen. Zelf vind ik het haar heel stoer staan! Heerlijk die afwisseling. Natuurlijk moet de broek in de was na een dagje school maar juist wit is prima te wassen! Veel makkelijker dan een felle kleur. De nieuwe collectie komt alweer binnen bij de Kleertjesfabriek, waaronder een nieuw merk voor de webshop: KieStone! Maar eerst gaan we deze set nog lekker dragen. Wil je meer zien en lezen van deze outfit, klik dan hier.

 

Zomer item top 5

Stoer en toch girly!

Nummer 5:

Het laatste item in mijn top 5 is de pauwen jurk van B.Nosy via Kindergoed.com. Pas vrij laat in het seizoen ontdekten wij deze jurk. Onze dierenvriend was op slag verliefd op deze jurk die prachtig afgewerkt is met glitters en pailletten. De verenprint op de achterzijde maakt de jurk echt uniek. We combineren de jurk regelmatig met kniekousen en sneakers waardoor de jurk een extra sportieve uitstraling krijgt. We hopen natuurlijk op een lange nazomer zodat we nog lang kunnen genieten van deze outfit. Wil je zien hoe het staat met kousen? Klik dan hier.

 

Zomer item top 5

Wat is geel toch een mooie kleur!

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Natuurlijk kun je me ook volgen op Instagram. Daarvoor klik je hier.

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply