GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TWEEDE LEVERING TOPITM ZOMER 2018

15 maart 2018
1 header

Give me a smile…

… dat is de tekst die de achterkant van een stoer jasje siert. De tekst geeft een goed beeld van de tweede levering van het hippe TOPITM die vandaag in de winkels ligt en online te shoppen is (vanaf 9 uur). Zorg dat je jouw musthave’s vandaag niet mist! Om je een goed overzicht te geven van al dat moois, laten we je nu al een groot deel van de nieuwe TOPITM collectie zien. Gisteren lieten we overigens al een complete outfit zien! Deze sneak preview (en tevens give-away) lees je hier nog even terug. Jij doet ook mee?

De tweede levering van TOPITM heeft diverse kleurthema’s: nearly black met zilvergrijs en neon roze, zomers geel en vrolijke stipjes en hippe streepjes worden met elkaar gecombineerd. Want dat is het fijne weer van deze levering, alles past bij elkaar en je kunt je eigen outfit samenstellen! Deze levering heeft een girly uitstraling met een futuristische, kunstzinnige knipoog. Maar dat is ook echt TOPITM, net even anders dan normaal maar altijd met die fantastisch zachte, comfortabele stoffen! Mede daarom hebben we elk seizoen een paar setjes in de kast. Dochterlief heeft ook haar voorkeur en ‘lekker zacht’ vindt ze heel belangrijk.

Uit de eerste levering hebben we al twee prachtige outfits gekozen, waaronder een sportief jurkje met zwaluw print! Deze vogel typeerde de collectie in combinatie met de kleuren rood, wit en blauw. In de tweede levering, die compleet anders is qua kleur en design, zien we onder andere zomerse off shoulder topjes en jurkjes met romantische ruffles, want ruffles zijn de fashion-trend van dit moment. Zeker in de zomer of op een zonnige lentedag geven ze extra uitstraling aan je outfit! Wij Shopaholieks zijn al megafan! Verder zien we een fantastisch shortje, mijn persoonlijke favoriet. De vraag is echter, welke top gaan we daarop dragen want er zijn te veel leuke opties… Wat je ook terugziet bij alle items, zijn de leuke details; zoals de flosjes, stiksels en patches. Ook dat is wat het echt TOPITM maakt!

Ga nu maar snel kijken wat je vandaag o.a. kunt verwachten!

Shoppen kun je vandaag vanaf 9.00 uur. Klik hier om direct online te shoppen! Je vindt hier de hele collectie en verzenden is bovendien gratis!  

Voor meer info: www.topitm.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

topitm zomer 2018

 

topitm zomer 2018

 

topitm zomer 2018

 

topitm zomer 2018

 

topitm zomer 2018

 

topitm zomer 2018

 

topitm zomer 2018

 

topitm zomer 2018

 

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply