Geen categorie

Staycation: Citylife meets the jungle!

24 juli 2020

Kom logeren bij Hilton Rotterdam en breng een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp

Nu we toch met z’n allen aan een staycation doen, is het wel leuk om iets met elkaar te doen wat ook echt herinneringen oplevert! Dus, ben je op zoek naar een spannend en zomers uitje in eigen land met de kinderen? Ga op ontdekkingstocht door Rotterdam! Wandel van de gezellige shops tussen imposante skyscrapers naar de leeuwen op de Afrikaanse savanne. En dat op één dag. Boek nu je arrangement bij Hilton Rotterdam en ga met ’t hele gezin op avontuur in Diergaarde Blijdorp.

Shoppen, eten, slapen en aapjes kijken
Tijdens de zomervakantie bieden stadsiconen Hilton Rotterdam en Diergaarde Blijdorp het leukste arrangement voor jou en je gezin. Boek nu het speciale dierentuin arrangement via www.hiltonrotterdamspecialdeals.com inclusief verblijf, ontbijt en toegangskaartjes voor Diergaarde Blijdorp én krijg daarbij een leuk rugzakje cadeau. Zo ontdekken jij en de kids de leukste hotspots van de stad, en struinen jullie via de torenhoge en hypermoderne gebouwen naar de jungle waar je de apen, slangen en krokodillen zowat kunt aanraken. Zo voelt jullie staycation tóch nog een beetje als een tripje naar het buitenland.

Eten bij JAQ
Op je hotelkamer ligt voor de kleintjes vast een rugzakje ligt klaar met daarin een plattegrond van de dierentuin, zodat ze goed voorbereid op avontuur gaan. Voor lekker eten hoef je niet ver te reizen: pal onder het hotel vind je namelijk het kindvriendelijke en sfeervolle restaurant JAQ. Bij JAQ kun je de hele dag genieten van de lekkerste drankjes en bites, en kun je lunchen of dineren in een sfeervolle setting. Om je verblijf compleet te maken: kinderen tot 12 jaar eten bij JAQ helemaal gratis van een speciaal samengesteld menu. Als de kids na een volle dag op bed liggen, kun jij nog even nagenieten van een heerlijke cocktail in de bar.

Over Hilton Rotterdam
Hilton Rotterdam ligt in het hartje van de stad; een plek vol cafés, restaurants, shops en musea. Het hotel ligt op loopafstand van het Centraal Station en midden tussen het uitgaans- en winkelgebied. Dit maakt Hilton Rotterdam het perfecte startpunt om alles te ontdekken wat de Maasstad te bieden heeft. Het hotel heeft stijlvolle kamers voorzien van alle comfort, met een urban look & feel. In het trendy restaurant JAQ kun je de hele dag de lekkerste gerechten bestellen, of een drankje doen aan de gezellige bar of op het terras.

Over diergaarde Blijdorp
Met anderhalf miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp één van de best bezochte attracties van Nederland. Maak een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dieren en planten uit de hele wereld, in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Diergaarde Blijdorp wil de natuur beschermen, herstellen en bewaren en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen. Een dagje Blijdorp is een fijn dagje uit vol bijzondere ontmoetingen in een sfeervolle, speelse en groene omgeving.

Overige informatie over het arrangement

Het arrangement is inclusief ontbijt.

Website: www.hiltonrotterdamspecialdeals.com

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply