GIRL Marieke REVIEWS SCHOENEN

Review Braqeez Girls winter 2020

25 november 2020

Take a walk on te bright side of life

Onze trouwe volgers weten inmiddels dat wij van Shopaholiek allemaal fan zijn van de Braqeez schoenen en sneakers! Ieder seizoen mogen we allemaal een paar schooenen reviewen en deze keer is het de beurt aan Lizze.

Uiteraard kozen we samen op de website van Braqeez uit welke het mochten worden, een gave stevige boot voor het najaar. Eerlijk gezegd vond ik persoonlijk de keuze nogal lastig aangezien ik mijn oog op meerdere modellen had laten vallen maar Lizze was er direct uit….het moesten zeker weten de zwarte met de neon gele streep worden! Een lekker fel kleurtje mam, zodat ik goed zichtbaar ben. Slim, en inderdaad het valt wel op!

De reden dat we de schoenen van Braqeez graag dragen is onder andere de stevigheid. Wij vinden een goed voetbed en een stevige schoen erg belangrijk voor onze kinderen. Hun voetjes zijn immers nog in de groei en de juiste begeleiding daarbij is essentieel vinden wij. Deze Braqeez boot is volledig van leer en met uitneembaar voetbed, erg makkelijk ook voor kindjes die eventueel een extra steunzooltje nodig hebben.

Veters strikken wil bij Lizze nog niet zo lukken. We hebben wel al geoefend maar de schoenen welke niet gestrikt hoeven te worden, hebben toch haar voorkeur…..en die van de juf trouwens ook haha. Want de hele klas de veters strikken, is niet te doen natuurlijk! Dus de rits aan de binnenzijde van deze laars is erg praktisch. Zo kan Lizze zelf haar schoenen aan- en uittrekken.

Lekker warme voetjes dus deze winter. De boots zijn volledig van leer en hebben een rubberen zool. Makkelijk te combineren want zwart past immer overal bij. En de laars heeft een heel goed zichtbare neon gele streep op de achterzijde van de laarsjes zodat ze goed opvalt tijdens de donkere dagen. Wat Lizze zelf ook wel erg handig vond in deze Sinterklaastijd is dat een hoog laarsje extra gevuld kan worden met snoepgoed wanneer ze weer eens hun schoentjes mochten zetten, slim Lizze… heel slim! 🙂

Maatinfo: Braqeez valt goed op maat, met de duidelijke maatwijzer op de website kun je heel makkelijk vanuit je luie stoel bekijken welke maat het beste bij jouw kindje past. Wil je toch liever even live passen, dan is er zeker een verkooppunt bij jouw in de buurt. Deze vind je hier met de handige shoplocator.

I.v.m. Black Friday Week shop je deze en alle andere gave Braqeez schoenen nu met een hele aantrekkelijke korting (30%)!!!

Liefs Marieke

Vind je het leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram?  Je vindt ons hier!

thumbnail_IMG_20200924_055231

thumbnail_IMG_20200829_133532

thumbnail_IMG_20200920_111954

cdaaf1d349bde4c259b921352f46fbecebbc66887d0cc8683d0cc2b42765e060

thumbnail_IMG_20200920_123816

25aec06f3e3f1709ef31e1e2446d19879fbc468c5ab7789deb1d6eef6a75dead

*sponsored post

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Review B 'Chill & O'Chill met GIVE AWAY voor de meiden! - Shopaholiek 17 september 2021 at 15:59

    […] accenten in het rokje, deze combineren we nu nog met een legging, kniekous en de stoere boots van Braqeez, die jullie al eerder tegenkwamen in een review. Straks in de zomer een leuke sneaker of […]

  • Leave a Reply