Anouk BOY KIDS FASHION SCHOENEN

BOYS MIX & MATCH

29 april 2019

BOYS WILL BE BOYS

Het lijkt wel een jongensdag op Shopaholiek! Zagen jullie vanochtend al Julian van Mandy zijn mooie outfit en schoenen showen, vanavond is het de beurt aan tiener Thije. We hebben een toffe tienerproof boys mix & match outfit voor hem samengesteld. Kijk je mee?

BOYS Mix & Match to the Max!

Voor deze review kozen we een kleurrijk t-shirt uit de nieuwste collectie van Legends22. De keuze was nog moeilijk, want er zijn enorm veel toffe prints, stoffen en eyecatchers dit seizoen. Thije zelf gaf de doorslag en koos voor het gave FEARLESS shirt met kaki en neon oranje accenten. Het shirt valt naast de print op door de mooie pasvorm en zachte stof. Thije is vrij smal en het shirt past hem perfect. We mixen & matchen het shirt met de stoere denim short GEGO van Dutch Dream Denim. De short is gemaakt van Jogg Jeans en valt daardoor mooi soepel. Kinderen houden tenslotte van kleding die fijn zit en waar ze in kunnen rennen en spelen. Opvallend aan de korte spijkerbroek is het lusje vooraan de broek. Doe hier bijvoorbeeld een toffe ketting of sleutelhanger aan en creëer een skater-effect!

Maatinformatie: Thije draagt het shirt in 146/152 en de broek in maat 146. Thije is ca. 150 cm lang.

Sneakers are a boys’ best friend

De lichtgrijze camouflage Braqeez sneakers van Thije zag je al eerder voorbij komen op Shopaholiek (kijk maar eens hier) en we zijn er nog steeds hartstikke blij mee. Ook bij deze outfit matchen ze weer! Ze lopen lekker soepel en zijn makkelijk aan en uit te trekken door de rits aan de zijkant. (De sneakers vallen op maat, bij het bestellen kun je de gewone maat van je kind aanhouden).

Shoppen

Wil je Thije en zijn zusjes ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

boys mix

boys mix

boys mix

boys mix

boys mix

boys mix

boys mix

boys mix

boys mix

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply