Angelique KIDS FASHION

Lang leve de herfst met Street Called Madison

22 augustus 2018

Het is weer tijd om winterkleding te shoppen!

Na bijna 2 jaar in zonnig Dubai te hebben gewoon is het weer tijd geworden om terug te keren naar Nederland. Met de daarbij behorende herfst die ik zo gemist heb. Probleem is alleen dat ik geen najaar en/of winterkleding meer heb voor mijn dotje. Op zich wel een erg fijn probleem, want er moet van alles aangeschaft worden.

Ik, mijn dochter heeft nog niet zo heel veel inspraak als het om de basis-garderobe gaat, heb niet zo’n heel uitgesproken smaak en ben meer van de goede basis met een trendy, stoere touch. Street Called Madison had ik al bij de lancering in 2016  in de smiezen, maar toen was de collectie er alleen voor de wat grotere kids. Dit seizoen hebben ze daar verandering in gebracht en is de gehele collectie al verkrijgbaar vanaf maat 116. Een slimme zet, want zo rond 128/134 gaan vooral de meisjes zich wat anders kleden, iets meer richting “groter” en worden de bloementjes en felle kleurtjes wat minder. Althans, dat geldt voor mij. Zeker in de winter kun je mij niet blijer maken dan met het kleurenpallet wat Street Called Madison gebruikt: denk aan roestbruin, (mosterd)geel, donkerblauw, oranje rood en uiteraard zwart. Éen van de eyecatchers is de velvet flowerprint broek. Echt helemaal te gek als je dochter wat meer durft: de mijne is helaas nog niet zo ver.

Ik heb gekozen voor het donkerblauwe jurkje met roezels aan de onderkant. Ik begin al mijn aankopen met een mooie basis waar we meerdere kanten mee op kunnen. Later in de winter dragen we hier uiteraard iets warms onder en stylen we het af met mooie stoere boots. En dan de winterjas in een prachtige kleur geel: vanaf het moment dat ik die zag was ik verkocht: een musthave! Eva is in ieder geval klaar om weer naar school te gaan, want dit jurkje kan ze al snel aan. En zeker nu ze nog van die bruine beentjes heeft staat het helemaal top.

Facts

 • De nieuwe collectie van Street Called Madison is vanaf nu te koop,
 • Verkrijgbaar vanaf maat 116 sinds deze collectie.
 • De collectie is voor de wat stoerdere meisjes, we zien hier geen felle kleuren en zeker geen prinsessengehalte. Het blijft allemaal een beetje cool en stoer. Ik hou ervan.
 • Street Called Madison heeft zowel een collectie voor meisjes (Luna Hill) als voor jongens (Charlie Ray).
 • Shoppen doe je vanaf nu o.a. hier.
 • De collectie valt goed op maat. Eva van ca. 127 cm draagt de donkerblauwe dress in maat 128. De jas heb ik iets ruimer genomen in maat 140
 • De maten lopen van 116  tm 176 en voor de jongens zelfs tot 188.
 • Check hier de blog over de jongenslijn van Street Called Madison.

Update: het jurkje is wat lastig te vinden online: maar ik heb het even uitgezocht. Deze winkels verkopen dit inmiddels COLLECTORS ITEM jurkje 🙂
Olijfje in Belgie
Hudsons Bay
Kiddooz Kinderkleding 
Floor Kidz Store
Kindermodehuis.nl

Wil je meer blogs van mij lezen? Klik dan even hier. Ook op Instagram kun je mij volgen.

 

img_7778

Dit jurkje is van een soort zijde-achtige stof gemaakt. Het draagt echt heerlijk en valt heel mooi soepel.

img_7758

Hier kun je de mouwtjes en de hals goed zien: echt een heel leuk detail.

img_7765

Het riempje zit bij het jurkje. De sokken vallen ook prima op maat. Eva heeft maat 31 en draagt de sokken in 31/34

img_7764

img_7803

Ooooo.. deze jas! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe leuk deze is! Echt een topper! En let ook op de pop: die heeft een matching jas 🙂

img_7818

Lang leve de winter met de jas! Zo blij mee.

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Kindermodecollecties AW18 | Shopaholiek 23 augustus 2018 at 12:25

  […] […]

 • Leave a Reply