BOY REVIEWS

Review: Quapi kidswear! Go Outside & Explore…

13 september 2017
Benja in het bos

Kijk ‘m zitten dan in de boom, omringd met wilde dieren. Het lijkt wel een sprookje zo mooi. Benja had de dag van zijn leven middenin het bos. Het was voor hem de allereerste keer dat hij zoveel bomen bijelkaar zag. En de allereerste keer met de trein op reis! Maar….misschien dat de reuze lolly nog wel het meeste indruk maakte.

Review

In dit blog ga ik je iets vertellen over de wintercollectie van Quapi baby boys. Het was best moeilijk om een setje kleding uit te kiezen, want de gehele wintercollectie is zo ontzettend leuk en alles is uitstekend met elkaar te combineren, dus zie dan maar eens het leukste voor je kind uit te zoeken! Collega blogger Hanneke liet in haar blog al zien, hoe de nieuwe winter-collectie van Quapi er voor de grotere kinderen uitziet. Om jou als lezer een zo goed mogelijke indruk te geven, besloten Hanneke en ik om samen met onze ‘Quapi kinderen‘ op pad te gaan. Het leek ons erg leuk om in het bos foto’s te gaan maken. Want niets is zo fijn voor een kind om te spelen en te ontdekken in het bos! En daarvoor heb je ook nog eens comfortabele kleding nodig. Dus….in ons geval de ideale plek om af te spreken. De tekst op Benja zijn nieuwe jas was in dit geval dan ook erg toepasselijk ‘Go Outside & Eplore‘.

Op de dag dat ik Benja zijn Quapi kleding binnenkreeg wilde ik dit natuurlijk gelijk bij hem aantrekken om te zien of ik de juiste maten had besteld. Aan zijn gedrag kon ik onmiddellijk merken dat de kleding nu al een succes was. Het voelde zacht, het zat meteen lekker en welke beweging hij ook maakte, de kleding bewoog gewoon met hem mee. Zo moet het natuurlijk ook zijn voor een kind. Kleding moet comfortabel zitten. We waren dus samen blij met onze nieuwe aanwinst! Nu hou ik zelf ontzettend van kleurrijke kinderkleding, dus vind ik dat dit merk ontzettend goed bij Benja past, qua stijl en qua kleuren. De kleding is stoer maar heeft door zijn zachtheid ook een enorme ‘Cute Factor‘ wat mij betreft. Ik had al eerder kleding van Quapi voor hem en dat maakte het extra leuk dat ik nu ook een review mocht doen.

Hieronder geef ik jullie wat praktische informatie:

Benja is precies 85 cm en draagt op de foto’s kleding in maat 86. Dit zit mooi op maat. De kleding zit aansluitend zoals je kunt zien en wanneer ik een maat groter zou bestellen, zou de outfit in zijn geheel oversized zitten. Wanneer je hiervan houdt en je extra lang met de kleding wilt doen, behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Op de foto’s laat ik jullie Jacket Gordon Moss zien, Sweat pants Geert dark grey stripe en Sweater Garrick Navy. De gehele outfit van Benja shop je hier en om te kijken of er bij jou in de buurt ook een Quapi verkooppunt zit kijk dan hier .

Facts

Jacket Gordon Moss:

De jas heeft een heerlijke zachte capuchon doordat deze met borgstof gevoerd is. De capuchon is afritsbaar en dit vind ik persoonlijk altijd fijn. De jas is voorzien van sierstiksels en leuke oranje details. Op de voorkant van de jas en de linkermouw zit een kleine print. Ik vind de kleur ontzettend mooi en deze kom je niet vaak tegen. In de nieuwe wintercollectie zie je uiteraard ook nog andere jassen en ook andere kleuren. Voor ieder wat wils zeg maar! Bekijk ze allemaal eens om de juiste keuze te maken voor jouw ‘Quapi Boy’.

Sweatpants Geert in Dark Grey stripe:

Het broekje is gemaakt van zachte katoen en is voorzien van stoere details zoals badges en kleine prints, die ook weer terug te vinden zijn op de trui. Hetzelfde model broek is overigens nog in meerdere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Sweater Garrick Navy:

Net als de sweatpants voelt de trui heerlijk zacht aan en is deze aan de voorzijde voorzien van drie handige drukknoopjes waardoor je de trui ook makkelijk over het hoofd kan krijgen. Op de borst zit een klein zakje. De mouwen zijn bedrukt met leuke kleine printjes, die niet overdadig zichtbaar zijn, maar wat de trui wel net een hele speciale touch geeft. Net als aan de achterkant van de broek, zit op de voorkant van de trui een stoere badge en een kleine print. Zie voor ingezoomde details de foto’s.

Nu ben ik natuurlijk reuze-benieuwd of jullie het merk Quapi al kennen, of je zelf ook al iets uit de nieuwe wintercollectie hebt gekocht en of je net zo enthousiast bent als dat ik ben? Laat graag een reactie achter op de Shopaholiek Facebookpagina 

Wanneer je het leuk vindt om mij te volgen op Instagram kan dat natuurlijk ook.

Voor de prachtige foto’s in het bos gaan de meeste credits uit naar Hanneke. (Een aantal heb ik er zelf gemaakt) Bedankt Hanneke!

Benja en Aukje

Benja samen met Aukje hand in hand door het bos. En ze kenden elkaar nog maar net!

Tijdens de foto pauze kregen de grote kinderen en ook Benja een grote lolly. Het stokje was zoals je kunt zien interessanter dan de lolly zelf:) Zie je de leuke printjes op de mouw?

kleding details

Op deze foto kun je de prachtige kledingdetails zien. Zie je hoe de prints en badges mooi op elkaar afgestemd zijn?

Benja in Jas

In het bos is zoveel te zien, dat je soms ook best wel even alleen op ontdekking kan. Toevallig had ik in dezelfde kleur oranje nog een paar sneakers. Die kwamen nu mooi van pas!

Hand in hand door het bos. Benja hier samen met Aukje. Zie je hoe leuk de sierstiksels en de oranje details op zijn jas zijn?

Het was een dag om nooit meer te vergeten. En de mooie Quapi kleding gaat nog lang en gelukkig mee!

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply