Anouk BOY GIVE-AWAY KIDS FASHION REVIEWS SCHOENEN

Chill and relax to the max in deze toffe outfit!

26 maart 2019
chill

NEVERMIND… IT’S TIME TO RELAX!

Jongensmoeders opgelet! Wellicht dachten jullie even dat we jullie waren vergeten, maar niets is minder waar. Vandaag hebben we een review voor jullie inclusief schoenen én een winactie. Verderop in de blog lees je hoe je daaraan mee kunt doen.

De outfit

Hoe ouder ze worden, hoe meer kids een eigen mening krijgen. Thije is daar niet anders in. Kleding moet allereerst lekker zitten, makkelijk aan en uit te doen zijn (want tja, een tiener, dus vrij lui is hij toch ook wel ;-)) en er ook nog eens leuk uitzien. Deze outfit van B’Chill keurde hij gelukkig direct goed. Ik denk dat het stoere vest daar veel mee te maken had. Het shirt met grote tekstprint CATCH ME IF YOU CAN is uitgevoerd in een Bretons streepjesdessin met overal subtiele haaitjes in groen en navy. De navy sweatshort kleurt er perfect bij en heeft naast een groen aantrekkoord (wederom ton-sûr-ton) een catchy wit/geel gestreepte bies. Het geeft een sportieve touch aan het geheel. Dan natuurlijk het vest, dé eyecatcher van het geheel. Het frisse groen en de heerlijk zachte sweatstof passen perfect bij de lente die nu toch echt begonnen is. Ik moest vooral erg lachen om de tekst achterop NEVERMIND, IT’S TIME TO RELAX wat helemaal past bij Thije.

B’Chill gaat van maat 92 tot en met maat 152/158. Thije (bijna 150 cm) draagt alles in die grootste maat. Het valt op maat, maar als je twijfelt tussen twee maten, zou ik voor een maatje groter gaan.

De schoenen

Elk seizoen ligt er wel een paar (of meerdere) witte sneakers in de kast, maar deze keer besloot ik out of the box te gaan en te kiezen voor een andere kleur. Deze grijze sneakers van Braqeez bleken een juiste keuze, want Thije wilde ze direct aan, ook al was het toen nog winter. Het leuke aan deze schoenen is dat er over de grijze kleurstelling een subtiele camouflageprint loopt, ik hou van zulke details. Naast veters is de schoen ook voorzien van een rits aan de zijkant. Ideaal dus voor mijn lazy teenager ;-). De schoenen vallen goed op maat, bij het bestellen kun je de normale draagmaat van je kind aanhouden.

Winnen!

In samenwerking met B’Chill mogen we zo’n te gek groen vest t.w.v. 44,95 euro weggeven! Wat moet je hiervoor doen:

  • Like de facebookpagina van O’Chill/B’Chill,
  • Like de facebookpagina van Shopaholiek,
  • Like en deel het bericht openbaar,
  • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je het vest voor je zoon wilt winnen,
  • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met maandag 1 april 18.00 uur (geen grap! ;-)).  De volgende ochtend maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

Shoppen

  • B’Chill koop je onder andere bij The Kids Republic. Voor de complete collectie kijk je hier.
  • Voor verkooppunten van Braqeez kijk je hier.

Wil je Thije en zijn zusjes ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

chill

chill

chill

chill

chill

chill

chill

chill

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply