Hanneke REVIEWS

Review: Sepp in Billy & Lilly

12 april 2017
header

BILLY &  LILLY VOORJAAR /ZOMER ’17

Tussen alle reviews de afgelopen tijd mag het merk Billy & Lilly absoluut niet ontbreken. Ik ben al jaren fan. Al in 2008, toen de eerste collectie online kwam, kocht ik de eerste kleding van dit merk. En sinds die tijd hangen er elk seizoen wel weer een aantal items van in de kasten van mijn kinderen. Hartstikke leuk dus dat ik nu een review mag gaan schrijven. Deze blog gaat over een gave set voor boys en binnenkort volgt er nog een blog over een leuk item uit de meidencollectie!

Sepp laat jullie een set zien, bestaande uit een shirt, een lowpants en een vest. Het shirt ‘Joep camo’ valt direct op door de prachtige kleur Malibu blue met navy en de stoere print. Extra leuk is de tekst ‘Beware crabs around!’. De ster in grijs melee maakt het geheel helemaal af.

De lowpants ‘Jay Navy’ die Sepp draagt vinden we helemaal geweldig. Wat een heerlijk model is dit. Het baggy model van soepele sweatstof zit heel comfortabel en is dus perfect voor mijn snelle, beweeglijke jongen. Hij wilde de broek niet meer uit! De band is verstelbaar met de oranje koord en die felle kleur zie je weer terug in de applicatie van de letter B voorop. De broek is ook te verkrijgen in de kleur grijs melee.

Voor de iets frissere dagen draagt Sepp er het vest ‘Jort’ bij in dezelfde prachtige kleur blauw als het shirt. Ook hier komen de oranje details weer terug, dit keer in de ritsen en de tekst ‘crabs around!’ achterop. De gestreepte boorden zijn navy en passen daarom ook weer perfect bij de sweatpants. Kortom, wat een geweldige set is dit!

Facts:

  • Sepp is 108 cm lang en draagt de hele set in maat 110/116. Hij heeft nog wat groeiruimte. De kleding valt goed op maat.
  • Billy & Lilly staat voor “fris en vrolijk, maar vooral kwalitatief goed en betaalbaar”. Dit zien wij er zeker in terug!
  • Er is een zeer uitgebreide zomercollectie voor jongens en meisjes. Je kunt hier eindeloos mee mixen en matchen.

Shoppen:

Billy & Lilly verkoopt de kleding alleen via hun eigen website.

Het vest shop je hier, het shirt hier en de sweatpants hier.

Billy & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & Lillylittle ninni vi


Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply