REVIEWS

Makkelijk bestellen met de Vip-Kidz app!

28 september 2016

Met een paar clicks naar de juiste outfit!

Ken jij Vip-Kidz al? Wanneer je regelmatig online shopt, dan ben je deze naam vast en zeker tegengekomen. Wil je liever de nieuwe collectie zien, voelen en beleven, dan kun je elke vrijdag en zaterdag terecht in de super gezellige experience store van Vip-Kidz in Bleskensgraaf. En sinds kort heeft Vip-Kidz een handige app ontwikkeld! Bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Online shoppen moet altijd effe tussendoor.. in de pauze van mijn werk, als dochterlief op bed ligt alvorens ik die mand strijkwas moet wegwerken of zwetend langs de rand van het bad bij zwemles…  herkenbaar? Dus toen Vip-Kidz vroeg of ik de nieuwe app wilde proberen, zei ik geen nee! Direct geïnstalleerd en aan de slag! Met een paar clicks ben ik al bij de juiste selectie. Wanneer iets niet op voorraad is, dan staat het erbij vermeld, handig! Met dochter Bente van 5 jaar scroll ik door de plaatjes heen. Soms bekijken we een grote foto voor de details en of de juiste maat nog beschikbaar is. We kiezen samen voor een outfit van 4funkyflavours. Het merk herken je aan de kleurrijke, retro designs, afgewerkt met unieke details. Alsof ik mijn eigen kindfoto’s voorbij zie komen… Love it!

Het wordt een stoere jurk in een donkerblauwe sportsfabric. De hals en boordjes aan de mouw zijn afgezet met gestreepte rib. Verder zie ik nog twee leuke steekzakjes en aan de hals een roze rits. Om de outfit af te maken shoppen we nog een gebreide legging in de kleur bordeaux. Hup, beide in de winkelmand en doorklikken naar betalen. Zo, dat is gefixt! Afterpay behoort overigens ook tot de mogelijkheden!

En nu wachten.. maar niet zo lang want Vip-Kidz levert altijd de volgende dag al, terwijl je tot 23.45 uur kunt bestellen. Fantastisch! Het leukste van online shoppen is natuurlijk wanneer het pakketje wordt bezorgd.  Bij Vip-Kidz gebeurt dit altijd met track & trace en is toch gratis vanaf € 50!

Op deze prachtige herfstdag zijn we naar buiten gegaan om te genieten van de natuur en jullie deze gave outfit te showen. Zowel de jurk als de legging zijn prachtig afwerkt, zijn  uiterst comfortabel in het dragen en makkelijk te wassen. Een heerlijke najaarsoutfit!

Heb jij de Vip-Kidz app al geïnstalleerd?

Hier de voordelen van de app nog even op een rijtje voor je:

* download de app in oktober en ontvang €5 korting op je volgende bestelling!!

* overal bestellen, snel en makkelijk

* als eerste op de hoogte van de nieuwe collectie en leuke acties

* gratis verzenden vanaf €50

* via afterpay pas achteraf betalen

* bestellen tot 23.45 uur is de volgende dag al in huis

* versturen via track & trace

* 100% service

 

Verkoopinformatie outfit:

Bente is 120 cm en draagt de jurk (Main Street Dress) in maat 122/128. Ga hier direct naar de webshop van Vip-kidz om deze leuke jurk te shoppen. De legging (Legacy) is eveneens maat 122/128 en je shopt deze hier. De laarsjes zijn van Red-Rag. Zoek hier naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

 

 

 

 

* sponsored post

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply