HOT or NOT

HOT OR NOT: “MAN BUN” bij jongens

3 juni 2016

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: “Man Bun” bij jongens

Vorige week zag ik nog een jongetje lopen op het schoolplein met een inie minie “Man Bun” en ik moet eerlijk zeggen dat was de eerste keer. Jullie raden dan al dat ‘ik’ dit een Not vind. Niet bij mijn jongens dus:) Al heb ik bij de oudste pas geleden nog geprobeerd zijn lange blonde manen bij elkaar te binden in een ‘Man Bun” tijdens een hockeywedstrijd. Hij gilde moord en brand, auw mama, je doet mij pijn! Watje!! Hij mag blij zijn dat hij geen meisje is;) Zijn er onder jullie mama’s die dit trouwens wel een Hot vinden? Hebben jullie zoontjes een “Man Bun”?! Ik kijk uit naar jullie foto’s:)

PS: deze foto heb ik geleend van Pinterest, wat een mooi stoer mannetje is dit hé!

 

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply