HOT or NOT

HOT or NOT: Lichtjes in je schoenen

8 april 2016
lichtjes in je schoenen

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: lichtjes in je schoenen

Is het heel erg als ik zeg dat ik deze eigenlijk best tof vind, of ben ik dan echt het spoor bijster?! Het zijn van die schoenen die je bestelt bij een Ali Express in verwegnistan. Echt leer zal het wel niet zijn, maar ik vind de modellen gewoon erg grappig. Stoere sneakers met vleugels aan zijkant. Geen echte hot, maar voor mij ook zeker geen not! De lichtjes in de zolen neem ik wel op de koop toe, want ik weet zeker dat kids dit prachtig vinden.Ik zie mijn blonde mannetjes hier best inlopen, niet elke dag hoor, maar gewoon zo af en toe. Combineer deze witte sneakers met lichtjes met een licht grijze strakke jeans en een basic shirt. Cool zeg ik en ready for school, jullie?!


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply