GIRL REVIEWS

Black, leopard & shiny silver!

25 september 2017
Kids Republic

WAUW! Dat is het eerste wat in me opkomt als ik The Kids Republic in Bilthoven een paar weken geleden voor de eerste keer binnenloop. Ik kom echt ogen tekort en moet even landen en alles op me in laten werken. Deze te gekke zaak mag zich met recht de grootste kinderkledingwinkel van Nederland noemen. De meest hippe merken zijn vertegenwoordigd, van Like Flo, Retour en Ninni Vi tot het hippe VESPER en natuurlijk Vingino. Van dit laatste merk laat Benthe jullie vandaag een urban rockchick outfit zien. De stoere uitstraling van The Kids Republic gevangen in een prachtige outfit van Vingino.

Little Black Dress

Vingino staat bekend om haar stylish outfits, opvallende jeans en groovy jurkjes. Ons oog viel op een little black dress met patches. De jurk is gemaakt van een soepelvallende gladde stretchstof (die moet je echt even voelen!), sluit daardoor perfect aan en zit als een tweede huid. Aan de achterkant is hij voorzien van een blinde rits waardoor je dochter er makkelijk in- en uitkomt. De drie patches geven de jurk een leuke knipoog mee. Om deze stoere look compleet te maken draagt Benthe er een wilde rode pantermaillot onder. Het drukke motief steekt lekker af bij de monotint van het jurkje.

Ook rockchicks hebben het weleens koud en dus ging het shiny zilveren vestje ook aan. Een multifunctioneel jasje kan ik wel zeggen. Voor nu dragen we hem gewoon lekker als jas en straks komt hij als vest uit de kast. Ideaal!

Ik hou van variatie en weet je wat nou zo fijn is aan dit jurkje? Zoals een echte little black dress betaamt, is het op zoveel manieren te dragen. Een onmisbaar item in de kledingkast van elk meisje, klein en groot ;-). Wat dacht je van een preppy look, kijk maar eens naar de foto’s, super toch met kraagje eronder? Voor de decembermaand zie ik een combi voor me met een sparkling maillot en girly haarband. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een echte musthave dus, deze little black dress.

Facts:

  • De jurk is er in meerdere kleurstellingen (o.a. rood en breton striped), check hiervoor even de site van The Kids Republic.
  • Benthe draagt alles in maat 122/128, zij is 119 cm.
  • Het losse kraagje is van LOOXS Revolution.
  • De gave cap komt uit de Vingino ByDanie collectie.

Shoppen:

Deze gehele outfit koop je in de stenen winkel of op de website van The Kids Republic.

Benthe en haar grote broer en kleine zus komen natuurlijk ook regelmatig langs op mijn Instagram account @anouk_klaassen. Je kunt me daar volgen voor outfitfoto’s, alledaagse plaatjes en misschien ook nog wel een vakantiekiekje.

Kids Republic

Kids Republic

Kids Republic

Kids Republic

Kids Republic

Kids Republic

Kids Republic

Kids Republic

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply