GIRL Jolanda REVIEWS

REVIEW! LIKE FLO Spring/Summer 2020

3 maart 2020

Alles mag en alles kan!

Zo’n 3 weken geleden kwam de eerste levering van Like Flo uit! We zagen prachtige kleuren en toffe prints zoals een zwart/wit grafisch printje, bloemen- en stippenprintjes en bovendien was daar ook weer de animal print in een hippe twist. De collectie is heel goed ontvangen. Ik voorspelde al dat het stoere bikerjasje in zwart en camel een musthave zou worden en dat is het ook zeker. Het jasje is dit seizoen uitgevoerd in een heel soepele kwaliteit voor nog meer draagplezier!

Het is leuk om te zien dat iedereen zijn of haar eigen combinaties maakt zodat er telkens weer verrassende aanfoto’s voorbij komen in de facebook showgroepjes! Dat past ook helemaal bij de visie van Like Flo: alles past bij elkaar, alles mag en alles kan. Lekker eigenwijs. En dat zien we deze zomer nog meer terug dan andere seizoenen. Door deze leuke aanfoto’s groeit wekelijks ons lijstje van favorieten… herkenbaar?

In deze review laat ik graag één van Bente’s favorieten van deze eerste levering van Like Flo zien. Ze wordt over 3 maanden 9 jaar en heeft nu echt een eigen mening. Natuurlijk is het heel goed dat ze haar eigen smaak ontwikkeld maar ik moet daar nog wel even aan wennen… Zomaar iets meebrengen uit de winkel is er niet meer bij. We kijken nu samen door het lookbook en gaan samen op pad om te shoppen! Gelukkig hebben we een leuke stenen winkel in onze woonplaats zodat we ook echt de mooie stoffen kunnen zien en voelen. Want in het echt zijn de stoffen van Like Flo veel zachter, glanzender en soepeler dan je op de foto’s kunt zien.

Terug naar het review jurkje…  Het betreft een heerlijk jersey jurkje met een antraciet bovenstuk en een geweldig ruffle mouwtje! Onder de stoere elastische tailleband, zit een zeer soepele plissérok uitgevoerd in een warme okergele kleur met stip (animal) motief. Een fantastische combinatie! Ik snap wel waarom Bente deze jurk uit koos. Om de jurk al direct te kunnen dragen combineer je deze met een zwarte legging en een jasje! Zelf kiezen wij voor het zwarte bikerjasje van Like Flo om nu al plezier te hebben van de outfit. In de zomer combineren we deze jurk met een zwarte of witte sneaker. Over 6 weken is het hier al meivakantie (al valt deze vooral in april dit jaar) en dan gaat dit jurkje zeker in de koffer! Ik zie ons dametje er al mee over het strand rennen… op een gouden slippertje…

Maatinfo: Bente is 143 cm en heeft een smal postuur. De jurk wordt verkocht in enkele maten (128, 134, 140 enz.). We hebben de jurk gepast in maat 140 en maat 146. Met haar 143 cm valt ze dit seizoen tussen de maten in. Deze jurk valt iets groter dus de jurk in maat 140 sluit het mooiste aan!

Shoppen: Deze jurk is zowel online als in de stenen winkels verkrijgbaar. Klik hier voor de verkooppunten.

PS. De eerste levering was al heel divers en uitgebreid maar er komt nog een tweede levering! We verwachten deze medio maart.

Wat is jouw favoriet uit de eerste levering?

Liefs, Jolanda

 

 

 

Wauw! Hoe mooi is dit mouwtje?

 

 

De elastische tailleband sluit mooi aan.

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply