Barbara REVIEWS

REVIEW: tinycottons voor tiny Nova

5 januari 2018
tinycottons zomercollectie 2017

TINYCOTTONS ZOMERCOLLECTIE 2017

De eerste levering van de tinycottons zomercollectie 2017 , tribute to friendship, tribute to love, tribute to art, is om van te smullen. Het heldere blauw en de koraaltinten met de zachtroze mix, maken dat ik direct verlekkerd ging kijken naar alle sneakfoto’s. Toen alles op Nederlandse bodem was geland, sprong dit setje er voor mij direct uit. Hier zag ik tiny Nova echt in rondlopen.

Tinycottons heeft ongeveer drie jaar geleden mijn hart veroverd. Het is van prachtige kwaliteit, het is fairtrade*, van gerecycled materiaal en eco-vriendelijk. Dat moet toch bij iedereen een goed gevoel geven? Mijn allereerste blog bij Shopaholiek was ook een tinycottons blog. Dat was niet helemaal toevallig. Nee, dat kwam doordat Nova en ik dit merk zo ontzettend leuk vinden. Wil je tiny, tiny Nova zien, klik dan op tinycottons blog en je leest het terug.

Dit jurkje is zo’n mooi modelletje met een strak hemdlijfje en een klokkend rokje. De strikjes, bow-ties, met geperforeerde gaatjes zijn heel verfrissend en natuurlijk heel meisjesachtig. Het bombervestje staat er perfect op. Het is van 100% pima katoen en er zitten daadwerkelijk diagonale geperforeerde gaatjes in. Dit maakt dat het met recht een zomers bombervestje is. Een rits om te sluiten staat stoer en is gemakkelijk met open en dicht doen.

De kousjes zijn van dezelfde print als het jurkje, maar als je kijkt wat de collectie nog meer heeft te bieden dan ga je direct watertanden, want de ene kous is nog leuker dan de andere.

Facts

  • Nova is 97 cm. en dit is een 2y. De maatvoering gaat per 2 omhoog. Het valt, zoals je ziet, perfect op maat.
  • De stof is van pima katoen en in het jurkje zit nog elastane verwerkt. Dat zit dus heerlijk!
  • Tinycottons staat voor hoogwaardige kwaliteit wat lang mooi blijft en dat doet het wel degelijk
  • Wel op 30° wassen, maar dat doe ik persoonlijk altijd met kleding

Fashion ideetjes

  • Tinycottons heeft nog veel verschillende kousen en gave leggings in hun assortiment. Ik zou zeker even neuzen wat er allemaal onder te dragen valt. Dat maakt het misschien ook wel weer moeilijker kiezen!
  • Dit bombertje past hier natuurlijk perfect bij, maar een spijkerjasje of sportvestje zal ook heel goed staan
  • Als accessoire is een blauwe strik in het haar supercute
  • De nieuwe sneakers van PUMA X TINYCOTTONS maken het plaatje absoluut helemaal af en wat zijn ze gaaf! (Hier draagt Nova ook Puma’s, maar dan de Puma Basket, dit blog lees je hier)

Shoppen.

Kids Department

Bij tinycottons kun je natuurlijk de hele collectie bekijken en shoppen

 

Barbara
Blogs
Instagram pic

*Fairtrade = eerlijke handel. Wil jij eerlijk shoppen en zeker weten dat degene die het artikel gemaakt heeft geen kind is, eerlijk behandeld is, en fair betaald wordt? Kies dan voor een artikel via bijvoorbeeld een fairtrade winkel zoals  Greenjump.nl.

 

tinycottons zomercollectie 2017

tinycottons zomercollectie 2017

tinycottons zomercollectie 2017

tinycottons zomercollectie 2017

tinycottons zomercollectie 2017

tinycottons zomercollectie 2017

tinycottons zomercollectie 2017

tinycottons zomercollectie 2017

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply