BOY GIRL

HAPPY AT THE BEACH WITH MOLO

10 april 2016
HAPPY BEACH

BEACHWEAR VAN MOLO: DAAR WORD JE TOCH BLIJ VAN?!

En zeker als we zo’n dag als vandaag hebben gehad. Krijgen jullie dan ook zo’n zin om zwemkleding te shoppen, zeker als je weet dat de weerberichten voorlopig erg zonnig zijn!

Hebben jullie ook zo heerlijk in het zonnetje gezeten? Ik had zelfs in mijn bikini kunnen zitten in onze tuin, daar is het nogal snel warm en zeker in het voorjaar kan ik daar heeeel blij van worden. Ik kan zo genieten van die allereerste zonnestralen.

Nog blijer wordt je als je weet dat je deze items van MOLO lekker met korting kunt kopen bij de Wannahavedays bij Wehkamp. Kortingen lopen wel op tot 40%. En niet alleen op MOLO maar op heel veel kinderkleding. Dus…. als je nog iets nodig hebt 🙂 De korting is tot 14 april en geldt op heel veel artikelen van Wehkamp, niet alleen kleding.

VERKOOPINFORMATIE: MOLO via Wehkamp.


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply