Barbara BUDGET

PICK YOUR PINK item voor deze zomer

20 juni 2017
Pick your pink item voor deze zomer

Pick your pink item voor deze zomer en kijk door je roze bril! 

Zo is het toch? In de zomer voelen we ons duizendmaal vrolijker en alles ziet er veel rooskleuriger uit! Iedereen lacht, is lekker buiten en ik zie die roze rosé al staan en ruik die BBQ al van ver! De meisjes dartelen in het dromerige roze rond in de tuin en wij, ouders, zijn ultiem gelukkig. Tenminste, laat ik voor mezelf spreken….

In deze pick your pink heb ik wel echt een favoriet! Dit jurkje shined tussen al dat verdere ook super leuke roze door. Weet je al over welk jurkje ik het heb? Als je me kent vast wel!

Toen dit jurkje met chiffon van de H&M op mijn laptop voorbij kwam kon ik een ‘oh’ niet tegenhouden en floepte zo over mijn lippen. Mijn allerkleinste dochter vroeg mij direct wat er aan de hand was? Nou, mama, ziet een mooi jurkje voorbij komen. Het klinkt eigenlijk heel raar, ik weet het.

Bij dit dromerig jurkje heb ik direct een compleet beeld! Al dagdromend zie ik één van m’n dochters blij rondrennend als een roze wolk! Dit is wel echt een bijzonder ultiem exemplaar. De vogels, de verenlook van de mouwen in regenboogkleuren en natuurlijk het lieve roze maakt dit jurkje onweerstaanbaar!

Gaan we voor ‘de beide stoere benen op de grond’ dan komen de shortjes natuurlijk om de hoek kijken. Met daarop bijvoorbeeld die geweldige tanktop met opdruk. Wat dacht je van het badpakje, met mijn lievelingsbomen. Dit kan zeker ook met een shortje worden gedragen en dan zal dat onbewoonde eiland toch ook niet misstaan? Wat denk jij?

Ik ben razend benieuwd wat jouw ultieme pick is uit deze grijpgrage roze droom!

Shoppen

 1. Sandalen
 2. Mouwloze overhemdjurk
 3. Singlet met fotoprint
 4. Fijngebreid vest
 5. Popcorn sweater
 6. De directe link naar het ultieme roze jurkje vind je terug in de tekst
 7. Short met scheuren
 8. T-shirt met glitterpatch
 9. Jegging met gerafelde zoom
 10. Pofbroekje met borduursel
 11. Badpak met volant
 12. Shopper
 13. Roezelrokje

Barbara 

 • Meer blogs
 • Meer favoriete foto’s vind je op Instagram
 • Wil je weten wat voor bijzonder jurkje Nova aan heeft in deze collage? Klik dan hier

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply