BUDGET GIRL

BUDGET! Tule Rok

24 september 2017

Luipaard tule rok

Seina is echt uit haar kleding gegroeid. Andere jaren kon ze nog wel wat rokjes, jurkjes of shirtjes van het vorige seizoen aan… Maar helaas, nu zit echt alles te strak of is het aan de korte kant. Ook zit Seina nu net tussen twee maten in. Dit maakt het soms wel lastig om op de gok iets mee te nemen. Nu moet ik ook eerlijk zeggen dat ‘op de gok iets meenemen’ voor Seina sowieso bijna niet te doen is. Ze is zo lastig met naadjes, labels en vastgenaaide opdrukken.. Alles kriebelt en jeukt! Herkenbaar? Laatst waren wij aan het winkelen.. (en daar doe ik haar al geen plezier mee)…  bij alles wat ik uit het rek haalde, had ze iets op aan te merken: “Nee mam,  die kriebelt, dat zie ik zo al.” En “Mam daar zit een hoge kol aan, dat is zo warm in mijn nek.” Ook de verkoopster in de winkel was het opgevallen en was verbaasd dat ze zo’n klein randje al vond kriebelen. Maar goed, ik ben het gewend en hou er rekening mee. Nu moet ze van mij gewoon mee om te passen of ze nu wil of niet… 🙂

Op internet struin ik altijd alles af. En in tegenstelling tot mijn collega bloggers koop ik nooit online, maar bel ik naar de dichtstbijzijnde winkel of ze nog de juiste maat hebben en of ze het voor mij apart willen hangen. Zo kan ik samen met Seina gaan passen. Deze keer was ik op zoek naar leuke rokjes. Tja, Seina draagt nou eenmaal ook geen broeken… Ik kwam op de Name It website terecht en zag een gave tule luipaard rok. Een dierenprint mag natuurlijk voor de winter niet ontbreken in de kast! Ik was opslag verliefd en gelukkig werd het ook door Seina goedgekeurd. Ik heb direct de winkel gebeld en kon de volgende dag de rok ophalen. En zoals wij al hoopten, was deze in het echt NOG mooier! De lengte van de rok is tot ongeveer de kuiten. Er zit een onderrok onder die net tot boven de knie komt. De tule valt daar mooi overheen. Doordat de tule langer is dan de onderrok, geeft dit een speels effect. De onderkant schijnt een beetje door en valt soepel in model. Onze missie is weer geslaagd! Seina is er dolblij mee en daar gaat het om!

Facts 

 • Seina is 126 cm lang en draagt de rok in maat 128
 • De maten lopen van 116 tot en met 152
 • De rok shop je hier

Fashionideetjes

 • De rok draag je van de winter met een dikke panty en stoere boots
 • Je kan de rok ook combineren met een zwart basic shirt met wit kraagje eronder.

~X~Denise

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Melanie 25 september 2017 at 06:08

  Die rok is geweldig. Helaas te groot voor mijn dochter anders had ik het aangeschaft. Ik koop ook niks op internet. Je bent niet de enigste.

 • Reply Weekoverzicht week 39 | Shopaholiek 30 september 2017 at 21:29

  […] BUDGET! Tule Rok […]

 • Leave a Reply