GIRL HAIR

Een vlecht tutorial van Ice_Braids

19 januari 2016
Untitled design (1)

MAAK EEN MOOI KAPSEL MET DEZE TUTORIAL VAN ICE_BRAIDS

Aan het einde van 2015 hebben wij op Shopaholiek aandacht besteed aan leuke kapsels voor jullie mini me’s. Dit bleek een populair onderwerp. In plaats van vlechten in het haar zaten veel moeders met hun handen in het haar. Daarom gaan we jullie samen met Tamara en haar dochter Luna van Ice_Braids proberen te helpen.

Tamara is een collega blogger of eigenlijk vlogger, zo noem je een blogger die werkt met filmpjes. Zij richt zich vooral op vlechten, niet alleen bij Luna en haar jongere zusje Kyra. Ook bij zichzelf maakt ze de mooiste creaties. Naast vlechten besteed ze ook aandacht aan beautyproducten en (kinder)kleding. Normaal zijn al haar filmpjes in het Engels. De kapsels dragen dan ook de meest fantastische namen. De vlecht van vandaag heet 4strandbubbletails. Speciaal voor ons heeft ze een Nederlands filmpje gemaakt.

Je kunt Ice_Braids onder andere volgen via:

YouTube Ice_Braids

Facebookpagina Ice Braids

Wij zijn heel benieuwd wat jullie van dit onderwerp, Ice_Braids en de tutorial vinden. Als jullie heel enthousiast zijn gaan we misschien wel vaker samenwerken met Ice_Braids. Dus laat het weten als je Ice_Braids graag terug ziet op Shopaholiek.

https://youtu.be/GfO91YCteBY


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply