BOY BUDGET

Budget-tip: Kerst T-shirt

12 december 2016

WE ZITTEN HELEMAAL IN DE KERST-SFEREN NU

Als ik kijk naar mijn eigen jongens kijk, past dit zwarte budget T-shirt voor het kerstdiner op school het beste bij ze. Zwart, simpel en een print in kerstsfeer. Dit is zeker mijn favoriet. Als jullie opgelet hebben, is het T-shirt afgelopen vrijdag ook bij Hot or Not geweest op de blog, het onderwerp truien en T-shirts in kerst-print…

Het T-shirt is er vanaf vier jaar tot veertien jaar. De twee oudste vallen daar met kledingmaat en leeftijd precies in. Zij lopen dan ook straks op school met het kerstdiner in dezelfde outfit. Je kunt het op verschillende manieren combineren met bijvoorbeeld een zwarte jeans, blazer en zwarte sneakers, of een nette pantalon, lakschoenen en een strikje. De haren wild of juist netjes, luchtje op en de boys are ready to party on the school!

Verschillende grote ketens hebben feestcollecties te koop nu. Ik vind het prettig en overzichtelijk te shoppen bij de Zara online. Ze hebben een toffe uitgebreide betaalbare collectie voor alle kids in verschillende leeftijden. De kwaliteit is over het algemeen prima. Dit T-shirt kost €7,95 en is er in drie verschillende kleuren en prints.

SHOPPEN: T-shirt

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply