BOY SPOTLIGHTSHOP TREND

Cactusprint op een shirt of sweater

19 maart 2017
Cactusprint op een shirt of sweater

VOOR COWBOYS UIT HET WILDE WESTEN

Of gewoon uit Nederland natuurlijk, want hier wonen ook heel veel stoere cowboys toch? En brandweermannen, politieagenten, Freek Vonkjes en laten we de superhelden niet vergeten. Heb jij er ook één thuis rondrennen of misschien wel meerdere?! Ik heb het over stoere jongens, onze binken. Die al schreeuwend, rennend, klimmend en het liefst ook nog vliegend hun dagen vullen met wilde spelletjes en gevaarlijke stunts. Bij die stoere (en ook lieve) karaktertjes past coole kleding. Wat dacht je van een cactusprint op een shirt? Of een zwembroek vol salamanders? Zo kan je kleine kerel wel voor de dag komen.

Wij noemen het vaker op Shopaholiek; het opvallende verschil tussen de aandacht die wordt besteed aan hoe meisjes erbij lopen en jongens. Natuurlijk kun je bij jongens iets minder kanten op doordat je vast zit aan een broek, maar je kunt zeker heerlijk voor ze shoppen. Bijvoorbeeld bij één van onze spotlightshops Kids Department uit Wateringen (vlakbij Den Haag). De eigenaresse, Brenda, is zelf een trotse moeder van een stoere jongen en weet je dus als geen ander te helpen aan een coole look voor je eigen zoon. Of je nou een cactusprint op een shirt wil of liever een streepje, wild dier of een shirt met een knipoog zoekt, je vindt het allemaal in deze prachtige winkel waar je natuurlijk ook online terecht kunt.

Een andere leuke tip voor jongensmoeders is om Sandra Drenth op Instagram te gaan volgen, zij laat met haar mini Mr. L. zien dat je ook met jongenskleding heel creatief kunt zijn. Wij van Shopaholiek blijven natuurlijk ook heel veel jongensinspiratie voor jullie verzorgen. Geef dit bericht een dikke like als jij vindt dat de jongens ook meetellen in kindermodeland.

Even terug naar de cactusprint op een shirt, wij zochten diverse items voor je uit met deze print en combineerde er nog wat andere items bij. Welke nummers zou jij met elkaar combineren?

Shoppen

  1. spijkerjasje
  2. shirt
  3. sweater
  4. rugzak
  5. sweater
  6. shirt
  7. jeans
  8. short
  9. swimshort


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply