BOY REVIEWS

Sebastiaan in Blue Rebel en Hip, zomercollectie 2016

9 april 2016

SOMETHING BLUE AND SOMETHING DENIM

Blue Rebel, de zachte stoere jeans met verfspatten en vlekken erop. Dé Musthave in denim deze zomer voor onze stoere jongens. Wat is dit toch een toffe te gekke jeans. Sebastiaan blij. Yes!! Hij sprong een gat in de lucht, want een spat meer of minder valt nu niet meer op op zijn jeans! Deze is in de pocket;)

De set van Blue Rebel is én stoer, én heeft een sportieve denim look. De jeans is toch echt favoriet. Ik heb hem zelf ook nog stiekem proberen aan te trekken, zo tof vind ik deze:) Dream on. Sebastiaan is sportief en actief, houdt van denim en sweatstof en is dol op zijn hond Ober. Ravotten en wandelen met de hond in Blue Rebel outfit is dan ook geen straf voor hem! De sweater van Blue Rebel is door de ritsen aan de zijkant, net een tikkeltje anders, dan een normale sweater. De stof is dik en zacht en heeft een denim uitstraling door de kleur. Over de jeans van Blue Rebel heb ik mij al erg enthousiast uitgelaten, maar naast de toffe spatten, is deze ook super zacht, fijn en rekbaar. Seb zegt dan ook, “het lijkt net alsof ik een sweatpant aan heb.” Jeansjacks zijn dit seizoen helemaal hot en overal op te combineren. De donkere versie van Blue Rebel is net zo zacht en rekbaar als de jeans, en gelukkig pas ik hem ook:)

Blue Rebel heeft een uitgebreide collectie in jeans, korte shorts en chino’s. Dit wordt aangevuld met toffe basic bovenstukken zoals sweaters, t-shirts en jeansjacks. Op en top een erg leuk en stoer merk voor kids en zeker ook voor tieners. De sneakers zijn van het merk Hip, al jaren een begrip in schoenenland. Stevig, flexibel leer, een goed voetbed en trendy modellen zijn een echte must bij Hip. Wat vinden jullie van deze denim set van Blue Rebel? Ook voor meisjes is Blue Rebel super tof! Hebben jullie Eva en linde in een eerder blog al gezien in items van Blue Rebel?

SHOPPEN: BLUE REBEL

SNEAKERS: HIP

DSC_0092DSC_0003DSC_0119 DSC_0236 DSC_0116 DSC_0191 DSC_0221DSC_0267 DSC_0131

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply