MUSTHAVE REVIEWS TEENS

Musthave: Winterjas Street Called Madison

10 oktober 2016

Warm de winter door met Street Called Madison

In één woord: WAUW! Wat een geweldige jas is dit van Street Called Madison. Het kan bijna niet, maar voor het geval je nog niet van dit nieuwe merk gehoord hebt, kun je hier en hier de vorige blogs nog eens nalezen. Maar nog even in het kort samengevat: SCM is bedacht door en voor tieners. Een team van jonge mensen die samen met de bedenkers brainstormen over wat jongens en meiden in deze leeftijdscategorie willen dragen. Er is een fictief verhaal bedacht waarbij de twee personages de hoofdrol spelen: Charlie Ray en zijn vriendinnetje Luna Hill. Zij wonen beiden met hun hondje Spikey in Madison Street waar ze allerlei avonturen beleven.

Op een zonnige herfstdag gingen Seb en Senna op pad in hun nieuwe winterjas. Het leek ons wel leuk om eens foto’s te maken in de sneeuw. Konden we gelijk uittesten hoe warm de jas nou zou zijn in de winter! Als de sneeuw niet naar je toekomt, tja dan moet je de sneeuw maar zelf opzoeken. Dat hebben we gedaan bij een indoor ski-centrum. Dit gaf ons tevens een mooi decor voor het maken van de foto’s.

Senna draagt de winterjas voor meisjes in een mooie donkerblauwe kleur, maar hij is voor de meiden ook verkrijgbaar in het zwart en koraalrood. De jas is een parka-model met een tunnelkoord in de taille, waardoor het mooi getailleerd valt. De gevoerde capuchon heeft een grote imitatiebontkraag die je er gemakkelijk af kan ritsen. De jas heeft een dubbele sluiting in de vorm van een rits en met knopen. Het merklogo staat op de mouw en hij is compleet winddicht en waterafstotend. Buiten al deze details die zorgen voor een luxueuze uitstraling en een prachtige klassieke look, ben ik er ook zeker van dat mijn dochter echt warm de winter door kan.

Kortom, de jas werd dus helemaal akkoord bevonden door onze eigen Charlie en Luna!

Voor meer informatie kun je kijken op  Instagram of op de Facebook pagina. Hier vind je foto’s en filmpjes en ook vaak leuke winacties. De website van SCM is nog onder constructie.

Informatie:

Senna draagt de jas in maat 152 bij een lengte van 1.48 m. De mouwen en de lengte vallen precies goed op maat.

Shoppen:

De jas shop je o.a. bij Bol.com, Ko & Flo en Be Hipster

SCM winterjas

SCM winterjasSCM winterjasSCM winterjasSCM winterjasSCM winterjasSCM winterjas

* Sponsored Post

 

 

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply