GIRL

Als ik een meisje zou hebben.

16 september 2016

WAT ZOU IK DAN KIEZEN?!

Met alleen maar jongens in huis kijk je toch heel anders naar kleding collecties. Roze, tijgerprints, glitters, metallics, bloemmotief en nog veel meer is hier in huis not done! Wat tof dat ik nu los mag gaan op mijn “denkbeeldige dochter.” Een blond meisje met grote groene ogen. Het lange haar in een losse knot op haar hoofd, nagellak op die schattige nageltjes… zucht… Dream on;)

Wat zou ik kiezen? Wordt het een outfit van over de top, of meer een stoere basic look met een vleugje roze… 

Ik ben uiteindelijk voor de stoere look gegaan met roze accessoires. Dit zou ik zelfs nog dragen:) De kleding die ik heb uitgezocht is redelijk budget, behalve de lederen schoenen en de coole fiets. Die zijn van een hoogwaardiger merk, en daar betaal je ook voor. De look is stoer door de skinny jeans en sneakers, maar ook weer lief en meisjesachtig door de gestipte sweater met bloem accessoire en de klassieke donkere jas.

Juist ook de accessoires maken de look voor de girls compleet. Een fel roze rugzak voor de gym-zwemspullen, een warme donkere beanie voor de kou die binnenkort weer gaat komen en de stoere fiets brengt je sneller op school en bij al je vriendinnetjes. Ik weet zeker dat je de blits hiermee maakt op het schoolpleinschool. Het mandje voorop de fiets is handig voor je lievelings-pop die overal met je mee naar toe gaat.

Wat vinden jullie van deze gecombineerde outfit?! Heb ik als echt jongensmoeder een goede keuze gemaakt voor de meisjes?

Wat ook erg fijn is dat je deze items vanuit je luie stoel online kan shoppen bij één en dezelfde webshop. Zo makkelijk, snel en fijn shop je een complete winter outfit bij elkaar. Kijk anders of de maat van je dochter nog beschikbaar is van je favoriete item. Shop till you drop girls!!

  1. Jas
  2. Sweater
  3. Jeans
  4. Sneakers
  5. Rugzak
  6. Stoffen pop
  7. Beanie
  8. Fiets

Shoppen bij de OTTO.

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply