GIRL

MUSTHAVE: Metallic Silver Shoes zijn hot!

15 juni 2016

LOVE THE SILVER METALLIC SHOESME SHOES

Toen ik deze trend vorig jaar tijdens de beurzen al zag moest ik eerlijk gezegd wel even wennen. Zilver en veel metallic: het deed mij een beetje aan astronauten denken. Eerlijk gezegd was ik er niet kapot van. Maar goed….. modehartjes hebben nou eenmaal de neiging om, als je iets steeds vaker ziet, toch de mooie dingen van die trend te zien. En om dan uiteindelijk een overkill aan silver metalic in je kast te hebben. Want ik heb nog veel meer leuks gezien in deze trend en aankomende winter is het nog steeds hot.

Het eerste waar ik mee overstag ging waren deze supergave schoentjes van Shoesme.  En tot op de dag van vandaag krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik ze zie: wat zijn te tof. En wat staan ze leuk! Onder een jurkje staan ze schattig en onder een, vintage, jeans staan ze lekker pittig. Dit paar schoenen had ik volgens mij al in december of januari in huis. Direct bij het uitkomen stonden ze al in Eva haar kast te wachten tot ze ze aan kon. De originele versie heeft trouwens gekleurde veters met smiley-hangers, ook erg leuk, maar ik heb deze veters erbij gevonden in dezelfde tint. Ik wissel gewoon af en toe :).  Check trouwens de gave zolen van deze schoenen, van rubber: dus die lopen vast heerlijk. Shoesme werkt altijd met mooie details en vaak hebben de zolen ook wat leuks: zoals de hartjes bij de deze schoentjes.

Vind je deze schoentjes ook zo gaaf? Je shopt ze hier.

De zilveren legging van MOLO uit de afgelopen collectie ga ik ook nog zien te scoren, al moet ik nog wel een zoeken waar die nog te koop is, want die was erg populair. Die combineer ik dan niet met de zilveren schoentjes natuurlijk. Bij deze trend moet je de rest van je outfit wel “verzachten” door er warme, zachte materialen bij te gebruiken.

En? Heb jij al iets uit de Silver metallic trend in huis?

SONY DSC

IMG_3299

Ik vind die zooltjes ook zo leuk!

SONY DSC

Jurkje is van Waaaw.

IMG_3297

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply