Angelique BOY GIRL KIDS FASHION

Social Zoo – Gardner and the Gang SS2018

8 februari 2018

STYLED BY LIVELOUDGIRL

Jullie horen niet zo heel veel meer van mij, maar dat houdt niet automatisch in dat ik in Dubai niets meer met kindermode te maken heb. Toen ik hierheen verhuisde kwam ik in contact met de Nederlandse Linda, owner en founder van LiveLoudGirl, een inspiratiebron voor alle interieur- en styling addicts.  Linda heeft haar sporen in Dubai verdiend en heeft ook een grote fangroep in Nederland. Haar instagrampagina, en vooral haar instastories laten haar dagelijkse beslommeringen met betrekking tot haar stylingklussen zien en waar je ook duidelijk haar passie voor fotograferen en reizen terug kunt vinden. Maar om even terug te komen op kidsfashion… hoe leuk is het dat zij de styling heeft gedaan voor het merk Gardner and the Gang. Een merk wat van kidsfashion kleine kunstwerkjes maakt. En dat ook nog eens allemaal biologisch.

Daar wilde ik uiteraard meer over weten en gelukkig wilde Linda daar even tijd voor vrij maken.

slideshow_1

“Werken met andere creatievelingen is uiteraard iets wat we heel graag doen, zeker als het gaat om werken met Kristin van Gardner and the Gang. We zijn niet alleen goed bevriend met haar, we vinden haar kleding en kijk op mode ook helemaal te gek. Dus toen zij ons vroeg om de styling  te verzorgen voor de photoshoot van haar nieuwe collectie konden we alleen maar volmondig ‘yesssss’ zeggen.

Gardner and the Gang staat bekend om haar kleurrijke, bold prints. Elk item is echt een statement piece. 
De SS/18 collectie ‘Social Zoo’ straalt enorme zomer vibes uit. De hele collectie helpt je herinneren dat je af en toe echt wel iets te vieren hebt. En zo was ook de sfeer op de schoot. De mini modellen zaten onmiddellijk in de goeie sfeer toen ze deze collectie aan trokken. Met hartjes tijgers, funky antilopen en big smiles op je buik ga je zelf toch ook stralen?
 
Omdat de nieuwe collectie zelf al zo sprekend is, hadden we het op de achtergrond relatief simpel gehouden. Maar zonder roze kunnen wij niet functioneren dus die kleur was voldoende aanwezig. Met een ruimte vol ballonnen, roze beesten, een goeie back drop en fluffy slides voor de kids zijn we aan de slag gegaan.

Het resultaat is een fantastisch lookbook waar je vrolijk van wordt. En dat is precies wat Kristin met haar kleding wil bereiken. 

Per 1 februari is de collectie te verkrijgen op de website van Gardner and the Gang. De badpakken voor de dames bleken tijdens de lancering in Dubai al een enorme hit maar er is zo veel leuks om uit te kiezen, ook voor de jongens. De details, de kleuren en de heerlijke stoffen maken het feest om te dragen.

Doe ook mee met de Social Zoo en maak van vandaag gewoon een feestje.”.

– XO from the Live Loud Girl team –

  • Meer informatie op Gardner and the Gang vind je op hun eigen website.
  • Gardner and the Gang shop je in Nederland o.a. hier en hier.
  • Zoek je styling-inspiratie, wil je je kinderkamer oppimpen of zoek je nog traveltips? Check dan LiveLoudgirl en vergeet Linda en haar team zeker niet te volgen op instagram! Ik kan je zeggen dat dat de moeite waard is!

 

GATG SS 201810150

GATG SS 201810067

GATG SS 201810137

GATG SS 20189910

GATG SS 20189699

GATG SS 201810578

GATG SS 201810514

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply