BOY GIRL NIEUWE COLLECTIE

Braqeez winter 2016/2017: Let the rebel out!

26 augustus 2016
braqeez

Na een druk festivalseizoen stormt de Braqeez band door naar de wereldtop!
Ze hebben menig publiek weggeblazen met hun optreden van deze zomer en ze zijn weer de studio ingedoken om de volgende regelrechte hit uit te brengen. Terug naar de ontwerptafel hebben de designers een jaar gewerkt aan hun nieuwe release. And now… it’s here.

De Braqeez wintercollectie 2016/2017 rockt als nooit tevoren!

Let the rebel out!
Braqeez is hét schoenenmerk voor hippe, coole en rebelse jongens en meiden. Een volwassen uitstraling, mooie materialen en stoere details zijn de speerpunten in iedere collectie. Kinderschoenen voor alle ‘rebels’ en met een goede pasvorm.
Met de slijtvaste rubber zolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte in de schoen en uitneembare binnenzolen is Braqeez naast fashionable ook nog eens hartstikke verantwoord! Kijk, daar houden wij van!

Collectie
Braqeez schoenen herken je aan de rebelse uitstraling. Om te zorgen dat de collectie altijd up-to-date is, reizen de Braqeez designers de hele wereld over op zoek naar inspiratie, de nieuwste technieken en de laatste trends. Trends die vertaald worden naar de mooiste collecties met een dosis lef en een vleugje Rock ’n Roll.

Boys
Robuuste boots, stoere sneakers met de coolste details en flitsende materialen. Je vindt het allemaal in de nieuwe Braqeez collectie voor jongens. De boys maken de blits met grove zolen met speelse afwerkingen. Als basismateriaal wordt gebruik gemaakt van soepel leder met trendy finishes als stamps in het leder, patches van rubber en vintage denim.
Daarnaast is er veel gebruik gemaakt van brush-off materiaal op het leder, dat de schoenen een gedragen uiterlijk geeft, helemaal van nu dus! Destroyed jeans en destroyed shoes, we zagen het begin vorige maand ook op de Kleine Fabriek. Ik vind het superstoer! Thije en ik hebben al een favoriet – je spotte hem al stiekem bij de Mortenz set afgelopen dinsdag – een cognackleurige schoen met destroyed accenten, hartstikke draagbaar en helemaal hip! Kijk morgenavond (zondag) op onze Facebookpagina voor een complete review van deze toffe schoen.
De boyscollectie is verkrijgbaar in de maten 20 t/m 42.

Girls
Ook voor de meiden is de collectie weer om van te watertanden. Kleurrijk, eigenzinnig en soms een tikkeltje brutaal zijn kenmerken van de nieuwste schoenen voor meiden en dat heeft zich vertaald naar een uitdagende en verrassende collectie.
De mooiste details, zachte metallics en toffe prints zijn geïnspireerd door de laatste trends en verwerkt in verrassende designs. Spannend afgewerkt met coole studs, sierritsen en vlechtbandjes voor de kleinste rebels en stoere chicks! Ik heb ook hier al een favoriet gespot, antraciete sneakers met een vleugje glitter, I love it!
De girlscollectie is verkrijgbaar in de maten 20 t/m 41.

Over Braqeez
1988 is het begin van het merk Braqeez vroeger bekend als Brakkies en BQZ. Eigenwijze, vrolijke schoenen tegen een betaalbare prijs. Kwalitatieve kinderschoenen die zich kenmerken zich door het gebruik van goede materialen en een uitstekende pasvorm.
Veel know-how zit in de leesten die optimaal loopcomfort en een gezonde ontwikkeling van de kwetsbare kindervoet ondersteunen. Daarnaast heeft Braqeez duurzaamheid van het product hoog in het vaandel staan zodat alle kinderen er lekker lang plezier van kunnen hebben!

2

4

3

5

6

1

favo

Mijn persoonlijke favorieten van de komende collectie. De schoenen rechtsboven en middenonder vind ik echt te gek!


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply