Anouk GIRL REVIEWS

Benthe in Ninni Vi & GIGA Shoes

6 april 2017
GIGA sneakers

A PERFECT MATCH

Zilveren GIGA sneakers

De zoektocht naar een mooi paar zomerschoenen was dit jaar verrassend snel voorbij. Al snel in het seizoen vonden wij namelijk de perfecte sneakers voor Benthe. Haar ‘eisen’ zijn simpel, de schoenen moeten makkelijk aan en uit te doen zijn, lekker zitten en natuurlijk ook prachtig girly zijn. Meestal komen we uit bij witte sneakers, maar ineens viel ons oog op deze pareltjes. Zilveren sneakers met glinsterende mintgroene (mama, dat is mijn lievelingskleur!) sterren, hoe girly wil je het hebben. Maar eerlijk is eerlijk, heel zoetsappig zijn ze niet, deze GIGA sneakers zijn de perfecte match van meisjesachtig en toch heel stoer en fashionable. Benthe blij en mama blij. De schoenen mochten na het maken van de foto’s niet meer uit en bleken ook erg geschikt om mee door het huis te rennen en te dansen. Met de flexibiliteit en het comfort zit het dus ook wel goed.

Het jurkje

Wij combineren de sneakers hier met een prachtig sportief jurkje uit de nieuwe collectie van Ninni Vi. De kleur groen van het opengewerkte bovenlijfje matcht exact met de sterren op de schoenen. Het zilver combineert mooi met het grijze rokgedeelte en zo is een perfecte mix geboren. Mintgroen en aquablauw zijn kleuren die bij diverse merken voorbij komen en daardoor zijn deze schoenen werkelijk een schot in de roos en passen bij verrassend veel outfits.

Maatinformatie

De GIGA sneakers vallen prima op maat, Benthe draagt ze in haar normale draagmaat (30). Naast veters hebben de schoenen ook een rits, wat het aan- en uittrekken makkelijk maakt.
Benthe draagt het Ninni Vi jurkje in maat 110/116. Zij is 115 cm lang.

Shoppen

Vind jouw GIGA verkooppunt hier of klik hier of hier om direct te shoppen.
Het Ninni Vi jurkje shop je onder andere hier en hier.

Anouk

  • Volg Anouk op Instagram
  • De GIGA sneakers van broer Thije zie je hier.
  • Meer blogs van Anouk lezen, klik dan hier.

GIGA sneakers

GIGA sneakers

GIGA sneakers

GIGA sneakers

GIGA sneakers

GIGA sneakers

GIGA sneakers

GIGA sneakers


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply