GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SHOP & MIX THE LOOK

28 april 2022

Een outfit voor elk weertype!

Wij houden van mixen en matchen. En dat is het leuke van deze prachtige blouse! Er zitten zoveel mooie kleurtjes in zodat je het item heel handig combineert. Kijk je mee?

We zitten even in een overgangsfase. We switchen van korte broek naar lange broek en weer terug. We hebben al veel mooie dagen gehad en er komen er natuurlijk nog veel meer! Met de outfit die Bente vandaag showt, kun je alle kanten op! Ze draagt blouse Fee uit de zomercollectie van Retour Jeans. Deze dunne blouse heeft een volant langs de schouderpas die over de schouders doorloopt. Verder heeft de blouse lange mouwen met een smokwerk onderaan en een knoopsluiting in de nek aan de achterzijde. En dan die heerlijke kleurtjes! Wij houden ervan!

Op de iets frissere dagen dragen we de vrolijke blouse met een super zachte broek genaamd Trixie. Het is een flared legging van ribstof met een hoge taille, bekleed elastiek in de taille en uitlopende pijpen. Ik hoef denk ik niet te vertellen dat deze broek uiterst comfortabel zit. Deze mooie beige tint combineert bovendien heel makkelijk. De broek is overigens ook in een lavendel blauw verkrijgbaar.

Op de warmere dagen combineren we de Retour Jeans blouse met een hippe gele short! De short Tiarra is gemaakt van super elastische katoen voor een optimale bewegingsvrijheid. Bovendien is de short voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met knoop- en ritssluiting. De short is in 4 kleuren (wit, geel, roze en zwart) verkrijgbaar.

Dus shop hier en mix & match er lekker op los deze zomer!

Maatinfo: Bente is 159 cm en draagt de korte broek in maat 14, de lange broek in maat 13/14 en de blouse ook in maat 13/14.

Veel shopplezier!

www.retourjeans.com

Liefs, Jolanda

De broek valt mooi op de schoen en er is nog voldoende groeiruimte in de lengte.
De broek sluit prachtig aan!
Wauw! Laat de zon maar weer komen!
Dit leuke armbandje krijg je cadeau bij je aankoop! Hoe cool is dat?
De gave sneakers zijn van het merk Braqeez!
Wat een heerlijk frisse kleurtjes!

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply