Barbara LOVETHELOOK REVIEWS

De Early Spring collectie 2018 van NONO

13 januari 2018
Early Spring collectie 2018 van NONO

Deze Early Spring collectie 2018 van NONO heeft allemaal magische goochel details verwerkt in z’n kledingstukken. Donkerblauw, wit en ook felle peach zie je terug in deze frisse nieuwe collectie.

Zonne laat jullie een hele toffe set zien met, wat mij betreft de verrassing van deze collectie, het krijtstreep bandplooirokje. Mocht je liever een stoere broek willen, dan is de capri bandplooi broek met dezelfde krijtstreep precies iets voor jou. Bekijk deze hier, dan zie je de finesses.

Laten we beginnen met de jas, Bilay. Deze ultieme zomerjas voor ons kikkerlandje in de kleur donkerblauw heeft frisse regendruppeltjes als opdruk! De capuchon en de coating maken de jas perfect voor op de fiets. Zonne krijgt het niet koud als ze voor de zoveelste keer tegen de wind in moet fietsen. Ook is deze jas natuurlijk ideaal voor die plotselinge regenbui! De boorden zijn leuk gedetailleerd met felle peach streepjes en bij de rits zit een frivool klosje. Het mooiste detail zit ‘m in de mouwen. Over de totale lengte zit een volumineuze ruche en laat dit nou heel erg in zijn; de bredere oversized mouwen. Echt te tof!! Wat ik als functionele mama nog wil toevoegen is de geweldige grote lus in de nek. He, he, ophangen op de kapstok gaat zo een stuk gemakkelijker en die jas ligt niet meer op de grond.

Dan het gave, Kasha, shirt met reigers erop. De goochelhoedjes zweven door de lucht, we blijven in thema, en ze vallen echt op door de wederom felle streepje! Een subtiel glittertje voor de finishing touch en de soepele lichte stretch voor optimaal draagcomfort maken dat dit shirtje er op en top uitziet!

Als laatste het pencil krijtstreep rokje, Nody. Zonne vind hem geweldig en ik wil hem stiekem wel voor mezelf. Door de bandplooi en de steekzakken, wordt hij gewoon heel erg stoer! De krijtstreep zit alleen aan de voorkant, zodat de achterkant juist weer verrassend plain is en ook hier is aan het draagcomfort gedacht, want de tailleband heeft elastische verstelbandjes! Ook zit hier weer een lichte stretch in. Het is echt enorm stoer en zit heerlijk comfy.

Samengevat

  • Zonne draagt alles in maat 122/128 en is 1.26 meter lang. Het valt prachtig op maat.
  • NoNo is voor de zelfbewuste trendy mini-me’s, die houden van ravotten, maar er wel classy en tof uit willen zien.
  • Veel mooie details en ook aan functionaliteit is gedacht.
  • Het is mega girly, maar ook zo stoer te dragen.
  • In deze collectie zit ook een hele toffe krijtstreep capri broek, kijk hier maar eens. Heb je dus geen rokjes-dochter dan is dit broekje absoluut te gek!

Bij de fashionideetjes heb ik een BUDGETTIP!

  • Wat dacht je van deze brogues! Super hip zijn ze en geeft deze outfit extra stijl!

Shoppen NONO

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik outfitfoto’s van m’n meiden maar ook ditjes en datjes komen voorbij in m’n Stories
  • Meer blogs lees je hier terug
  • De toffe ijsbolletjes ketting is van Pop Cutie

Early Spring collectie 2018 van NONO
Early Spring collectie 2018 van NONO

Early Spring collectie 2018 van NONO

Early Spring collectie 2018 van NONO

Early Spring collectie 2018 van NONO

Early Spring collectie 2018 van NONO

Early Spring collectie 2018 van NONO

Early Spring collectie 2018 van NONO

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply