GIRL LOVETHELOOK Mandy

Coachella Style

4 april 2017

Over ongeveer een week begint in de VS een van de grootste festivals ter wereld; Coachella. Dit festival vindt plaats in Californië. Het trekt jaarlijks honderdduizenden mensen waaronder veel celebrities. Misschien had je er al wel eens van gehoord. Niet dat ik er ooit geweest ben, maar Senna en ik vinden het zo leuk om al de uitbundige festival-outfits van de sterren te bekijken. A-list sterren als Beyonce, Gigi Hadid en Katy Perry laten hun mooiste outfits zien en verkleden zich zoveel mogelijk om mee te doen met alle trends. De stijlen lopen nogal uiteen; de boho-stijl is natuurlijk de meest favoriete festival-look, maar ook indie-outfits en stoere hardrock looks komen voorbij. Haren strak ingevlochten, een grote hoed of juist een kleurige bloemenhaarband, alles mag. Juist de diversiteit is zo leuk.

Bij Zara zagen we volop Coachella inspired items voor je kleine meid. Wat dacht je van een damaged denim shorts met Rolling Stones shirt in een vintage print? Er zijn trouwens meerdere coole shirts verkrijgbaar, o.a. van Metallica en AC/DC. De short met franjes vind je in meerdere kleuren voor een leuke prijs, evenals de jumpsuit. Gecombineerd met deze gave raffia ballerina’s en buideltas is jouw meisje ready to rock. Mixen & Matchen maar voor die ultieme festival-look!

Shoppen: ZARA

Shirt Rolling Stones

Jumpsuit

Short franjes

Hoed

Haarband

Bril

Jeans short

Schoenen

Tas

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply