BUDGET GIRL Jolanda

BUDGET MONDAY: MAXI DRESS STRIPES

8 juli 2017

Ga jij voor streepjes dit najaar?

Op deze maandagochtend hebben we weer een mooi budget item voor jullie! Het leuke is dat het niet alleen nu al draagbaar is (op de minder warme dagen) maar ook heel handig voor het najaar! Super leuk te combineren met bijvoorbeeld een spijkerjasje of giletje. Streepjes zijn al lang niet meer weg te denken uit het modebeeld.  Ook in het najaar zie je ze bij elk merk wel terugkomen. En in allerlei kleuren; blauw/wit, rood/wit, rood/zwart, zwart/wit etc. En dan ook nog in verschillende diktes..  smalle, fijne streepjes, brede banen strepen. Ik hou ervan! Ik heb zelfs een ‘streepjes-stop’ afgekondigd voor mijn eigen garderobe die inmiddels al zo’n 6 Nikkie streepjes-jurken telt… de andere streepjes in de kast nog niet meegerekend… Dus het is niet vreemd dat mijn oog viel op deze leuke maxi dress voor de meiden! Een echte musthave wat mij betreft!

Je ziet deze winter bij diverse merken een maxi gestreepte jurk, zoals bij o.a. Retour Jeans en Nik & Nik. Allemaal prachtig maar natuurlijk hangt er ook een aardig prijskaartje aan. De jurk in dit blog shop je slechts voor €14! En ik zal je vertellen waar…  bij Hema! Nou, die heb je altijd wel één in de buurt toch? En de jurk is ook online verkrijgbaar!

Houden jullie ook van streepjes? Heb je al een streepje op het oog voor het najaar? Laat het ons zien in een reactie, dat vinden we leuk en wellicht inspireer je anderen…

Shopinfo:

  • Je shopt de maxi dress hier
  • De jurk is verkrijgbaar in maat 86/92 tot en met 158/164
  • De jurk is gemaakt van ribstof
  • De samenstelling van het materiaal is: 96% katoen/ 4% elastaan.

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Je kunt me ook eenvoudig op instagram volgen door hier te klikken.

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply