Marieke REVIEWS

Review RetourJeans X Touzani

4 oktober 2023

Sil heeft inmiddels echt zijn voorkeur qua kleding, midden in de puberteit en net naar de middelbare school…..er mag vooral niet al teveel kleur meer in zitten ! Maar de Touzani serie van RetourJeans valt nog altijd enorm in de smaak!

Ik noem het vaak Klonen…de Kids op de middelbare zien er allemaal nagenoeg hetzelfde uit…in dezelfde soort outfits van dezelfde merken. Jammer vind ik dat ergens, maar begrijpelijk….want je moet vooral niet teveel opvallen!

Sil is gelukkig enorm fan van RetourJeans…net als zijn moeder! Zowel voor Sil als Lizze overigens! Ook dit najaar hebben ze echt weer enorm leuke items in hun collectie. Dit keer laten we jullie de samenwerking zien met Touzani; casual draagbaar met een sportieve twist!

Sil is echt iedere dag wel bezig met sport, hetzij op school of in zijn vrije tijd. Fijne comfortabele kleding is dus echt een must voor hem….en heel graag ook nog hip! Dat is minstens zo belangrijk tegenwoordig, zo’n middelbare school is “serious business “

Sil showt jullie hier een aantal toffe items welke met elkaar te combineren zijn…vinden wij altijd super fijn! Een fijne cargo-broek….van een enorm lekker comfortabel stofje! Draagt echt fantastisch! Deze combineren we met een hele toffe sweater. Zien jullie die Backprint?

Uiteraard ook dit seizoen weer een Longsleeve met van die fijne ” insteekmouwen “. Dit keer een dikkere stof zodat de Kids er lekker warm in blijven tijdens het trainen of in hun vrije tijd met spelen. Fijn is ook de rits bij de hals! En zien jullie de toffe print?!

De zwarte bodywarmer maakt het compleet! Hier hebben wij echt dagelijks plezier van ! De ochtenden zijn nog fris, Sil moet vaak al vroeg van huis op de fiets . Deze schiet je zo fijn overal overheen! Als het kouder wordt gaan we hem weer combineren met zo’n heerlijke vest-jas zoals jullie vorig najaar ook al zagen, maar dan uiteraard in een nieuw kleurtje…deze zien jullie binnenkort vast eens voorbij komen in een ander Blogg of Post.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren voor het najaar! Gelukkig kunnen we rustig aan wennen aan de herfst….het is nog zulk lekker weer !

Veel shopplezier !

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply