GIRL Marieke REVIEWS

Heerlijk nazomeren met RetourJeans!

29 september 2023

Wat fijn om nog eventjes te kunnen genieten van een zonnetje! Wij hebben al een aantal toffe items voor het najaar in de kast hangen, o.a. van de nieuwe collectie van Retour Jeans.

En het fijne van deze set is dus dat we die nu al lekker kunnen dragen! Dit te gekke jurkje in de meest gezellige kleuren is toch een super gave aftrap voor deze nazomer! Nu nog fijn met blote benen en een toffe sneaker of laarsje, zoals Lizze jullie hier showt.

De ochtenden zijn nog een beetje fris dus dan dragen we een heerlijke comfortabel sweater over het jurkje, maar deze is meestal in de middag al snel weer uit. De sweater is overigens ook in een prachtige groene kleur verkrijgbaar. Deze dragen we dan lekker door op een toffe jeans ! De sweater heeft een velvet print en boorden bij de mouwen. De kleur vind ik echt fantastisch!

In de herfst en winter dragen we deze outfit door met een leatherlook legging. Dit vinden wij ook echt een musthave voor het najaar en overal mee door te combineren. Je zult deze legging dan ook met regelmaat terugzien hier .

Lizze draagt deze items in maat 9/10 bij een lengte van 144cm.

Geniet nog even van de zonnestralen en heel veel shopplezier ! Uiteraard zit er weer zo’n tof cadeautje bij je gekozen items! Hebben jullie deze al gespot op de foto?

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply