BOY REVIEWS

Chaos in the City!

28 september 2017
jongensmoeders

Jongensmoeders opgelet! Enige tijd geleden gaven jullie na een vraag van onze Shopaholiek Renate aan dat dit merk toch wel een van jullie absolute favorieten is voor jullie zoons en jullie hier graag een review van zouden willen zien. Nou, jullie wensen worden gehoord, want hier is de eerste Shopaholiek Chaos and Order review van dit seizoen.

Jongensmoeders

Als moeder van een zoon, merk ik dat de jongens vaak wat ‘achterblijven’ op het gebied van kinderkleding. Dit klinkt misschien een beetje negatief, maar zo bedoel ik het niet. Voor meisjes is er tenslotte zoveel te shoppen en te mixen en matchen, van tulerokjes tot bikertreggings en van sweatjurken tot schattige vestjes. Voor jongens is dit allemaal veel simpeler. Want laten we eerlijk wezen, het komt er toch vaak op neer dat je zoon naar school gaat in een jeans met sweater of als we een keer gek doen een t-shirt en een sweatvest. Maar jongensmoeders, laten we er dan voor zorgen dat deze (spijker)broek en sweater wel helemaal perfect zijn en iets waar we net zo blij van worden als van de kleding die we voor onze dochters shoppen.

Chaos and Order

Jullie gaven laatst al aan dat Chaos and Order een van jullie favoriete merken is als het aankomt op jongenskleding (en meiden) en dat ben ik helemaal met jullie eens. De pasvorm, de uitstraling en de mooie stoffen maken elke collectie weer tot een waar shop-feestje. Voor deze review kozen wij voor sweater DREW in de kleur grijs. De sweater is er in meerdere kleurstellingen maar omdat Thije meer en meer zijn eigen mening krijgt, werd het de rustige grijs/navy variant. De tekstpatch CHAOS IN THE CITY is vertaald naar een allover huisjes print. Tenminste dat zie ik erin, het mooie is dat het een heel abstracte print is, waardoor je er veel kanten mee op kunt en het zelfs wat retro oogt. De navy boorden geven de sweater een stoere afwerking en zoals altijd is de pasvorm mooi slank gesneden.

Wij combineren de sweater met – hoe kan het ook anders 😉 – een jeans en te gekke cognackleurige winterboots. En omdat ik een Shopaholiek blijf in hart en nieren heb ik toch nog proberen te mixen & matchen en wel met een preppy kraagje eronder. Ik vind het geweldig, jij ook? Het kraagje hebben we nu als extra randje ín de sweater gehouden, maar hou je meer van een college-effect dan laat je hem er natuurlijk overheen vallen.

Facts

  • De sweater DREW GREY valt mooi op maat, Thije is 141 cm met smal postuur en draagt maat 134/140.
  • De sweater is er in meerdere kleurstellingen, kijk bijvoorbeeld ook eens naar de Olive variant. Stiekem was dit mijn favoriet (maar Thije besliste anders ;-))
  • Het losse kraagje is van Nik&Nik.
  • De boots van GIGA zijn gevoerd en vallen mooi op maat, je kunt de draagmaat van je zoon aanhouden.

Shoppen

Chaos and Order shop je natuurlijk op hun eigen website, bestel je voor 22.00 uur, dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden.

Thije komt net als zijn zusjes Benthe en Norah natuurlijk ook voorbij op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen. Daar plaats ik naast outfitfoto’s ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Kom je ons daar ook volgen?

jongensmoeders

jongensmoeders

jongensmoeders

jongensmoeders

jongensmoeders

jongensmoeders

jongensmoeders

Binnenkort zullen wij ook een hele mooie Chaos and Order Girls outfit laten zien… hieronder alvast een klein voorproefje!

jongensmoeders

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply