Marieke SPEELGOED

RAINBOW HIGH Winterbreak

15 december 2021

Een poosje terug werden wij genodigd voor de VIP lancering van de prachtige nieuwe winter-editie van Rainbow High. De VIP party moesten we helaas skippen, maar des te leuker was het feestje in onze pakket-bus vorige week!

Kom binnen bij Rainbow High, de meest kleurrijke modeschool waar je leert om het mooiste van jezelf te laten zien! De Rainbow High poppen zijn er in alle kleuren van de regenboog, van violet tot sunny geel. Breng een bezoekje aan de haarsalon of de fashion studio om jouw Rainbow High fashion poppen er prachtig uit te laten zien.

Rainbow High is een reeks moderne modepoppen die fantasie en creativiteit stimuleren. Met Grit (kracht), Love (liefde), Action (actie) en Moxie (lef) (G.L.A.M) combineren de leerlingen van Rainbow High hun unieke creatieve skills en werken samen om hun grenzeloze dromen vandaag nog waar te maken.

De Rainbow High Fashion Dolls zijn gek zijn op fashion. Ze hebben daarom ook niet één maar twee complete outfits om lekker mee te mixen en matchen! Iedere Rainbow High Fashion Doll heeft een regenboogkleur als lievelingskleur: rood, oranje, geel, groen, blauw of paars. De poppen zijn volledig beweegbaar en poseerbaar. De armen en benen zijn buigbaar, zodat je ze in allerlei glamoureuze houdingen kunt zetten! Er is tevens een stoere jongens-modepop!

De 6 oorspronkelijke modepoppen kreeg dit najaar een winterse make-over, zodat ze megamodieus de pistes kunnen afglijden met hun vrienden en vriendinnen. Elke modepop is gekleed in haar lievelingskleur en heeft haar eigen unieke stijl die je terugziet in haar outfits en wintersportuitrusting. Met deze speelset kunnen kinderen eindeloos veel fantasievolle en creatieve verhalen verzinnen voor urenlang speelplezier. Deze wintersportvakantie-speelset is inclusief modepop, 2 complete poppenoutfits, 2 paar poppenschoenen, onmisbare poppenaccessoires zoals snowboots, beanie en ski’s met echt werkende bindingen en kam. Trek haar elke look aan of mix en match de trendsettende mode die haar op en buiten de pistes warm houdt. Ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Je kunt haar laten poseren en met haar spelen op de ski’s. De ski’s zijn ook een poppenstandaard waarmee je je pop tentoon kunt stellen.

Bekijk de animatieserie op YouTube en Netflix en bouw zo jouw eigen serie na! Zoek op ‘Rainbow High Dolls’. verzamel de regenboog! 6 Wintersportvakantie-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow. Hier ligt pop Ruby prachtig ingepakt onder de kerstboom voor Lizze.

Veel speelplezier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply