GIRL Marieke REVIEWS

REVIEW RETOUR JEANS SS’20

2 april 2020

Blauw, als Lentedauw…

Nu de scholen dicht zijn moeten we creatief zijn in het bedenken van leuke leerzame opdrachten. Zo trok ik er afgelopen woensdagmiddag samen met Lizze op uit om de Lente te fotograferen. Met haar eigen camera mocht ze plaatjes schieten van alles wat met de Lente te maken heeft.  Ondertussen kon ik dan zelf deze te gekke outfit van Retour Jeans voor jullie fotograferen voor deze review.

Elk seizoen hebben wij diverse items van Retour Jeans in onze kasten, we houden van de stoere stijl en de mooie pasvorm van dit label voor zowel jongens als meiden. Tijdens de beurs vorig jaar waarbij de merken hun nieuwste collecties presenteerden nam ik een brochure mee en keer hier samen met de kids doorheen. Lizze was direct dol op dit spijkerpak. Lekker stoer en heerlijk comfortabel. Toen wij een review mochten verzorgen bestond er dan ook geen twijfel wat ze zou kiezen! De gave roze riem in haar lievelingskleur maakte de look compleet.

Het jeanspak is gemaakt van heerlijk soepel spijkerstof, 100% katoen en draagt daarom fantastisch. Je kunt het nu al dragen door de lange mouw, en straks als het wat warmer wordt rol je de mouwen op. In de band zit een elastiek met een drawstring wat er voor zorgt dat hij mooi getailleerd zit. Wat ik zelf zo handig vind aan dit soort pakken, die je veel ziet in het seizoen,  is dat je direct van top tot teen aangekleed bent. Eventueel wat leuke accessoires en klaar! De ene keer een leuke sneaker er onder, de andere keer een sandaal of slipper…het kan eigenlijk allemaal en door de prachtige eenvoud van het pak kun je het eigenlijk eindeloos combineren. Wij gaan hier zeker heel erg veel plezier van hebben dit seizoen.

De bovenzijde voorzien van speelse knoopjes en borstzakjes, de onderzijde stoere steekzakken en achterop de billen zitten 2 fop-zakjes. Ben ik persoonlijk heel blij mee, aangezien deze zich anders vooral vullen met zand tijdens het spelen in de zandbak haha. Onderaan de broek elastieken boordjes, lekker stoer! De riem die Lizze hier draagt is een echte musthave dit seizoen! Je ziet ze werkelijk overal verschijnen. Collegablogger Jolanda schreef er eerder al eens een blog over, deze kun je hier teruglezen.

Maatinfo: Lizze is 111 cm en draagt het jeanspak in maat 116 .  Je shopt dit gave pak bij het Retour-verkooppunt in jouw regio, of via de webshop van Retour Jeans. De riem is one size en zou je eventueel zelf makkelijk in kunnen korten. Deze is er ook nog in het neon geel, je shopt ze hier.

De sneakers die Lizze tijdens deze review draagt zijn van Braqeez. Binnenkort showen we deze jullie in een uitgebreid blog.

Stay safe! Dan kunnen we hopelijk snel weer allemaal in de leukste nieuwe outfits genieten van elkaar!

Liefs Marieke

Je kunt mij en mijn gezin hier volgen op Instagram, dat zou ik hartstikke leuk vinden!

thumbnail_IMG_20200402_125951

thumbnail_IMG_20200401_144516

Leuke stoere details

thumbnail_IMG_20200402_130045

thumbnail_IMG_20200401_144616

met de handige straps zijn de mouwtjes heel makkelijk op te rollen.

thumbnail_IMG_20200401_142549

thumbnail_IMG_20200402_130352

Ook zonder riem is het pak super!

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply