GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

De leukste bikini’s! Zomer 2020

11 maart 2020

Laat de zon maar komen!

Tijdens de wintersportvakantie sliepen we in een hotel met zwembad, dus de badkleding ging mee in de koffer. We kwamen er al snel achter dat de bikini’s van afgelopen zomer toch wel erg strak zaten… Dus bij thuiskomst gingen we direct op zoek naar nieuwe, leuke modelletjes want over 5 weken start alweer de mei-vakantie!

De afgelopen zomers hebben we altijd minimaal één bikini van Retour Jeans. Niet bewust maar we komen er eigenlijk altijd op uit door de hippe prints, mooie kleuren, fijne stof en goede kwaliteit. Zie de vakantiefoto hieronder. We hebben een paar winkels bezocht en hebben we online gekeken naar het aanbod. Aangezien dochter Bente (8) inmiddels een eigen mening heeft, shoppen we samen.

We hopen natuurlijk op een lange, warme zomer waarin we heel veel kunnen zwemmen! Met dit beeld in ons achterhoofd kozen we iets te enthousiast drie bikini’s uit het grote aanbod. En toevallig zijn ze alle drie van Retour Jeans. Doordat ze erg verschillend zijn, is dit geen bezwaar. We hoopten gewoon dat er met passen nog een bikini afviel…  maar helaas… ze staan allemaal even leuk! En kiezen is ook niet mijn sterkste kant…  Afijn, de kaartjes zijn er al af en ze liggen in de kast te wachten op de eerste zonnestralen. Onze dame is een echte waterrat. Desnoods springt ze in het koude water met een wetsuit aan. Dus het komt wel goed met deze bikini’s!

Maat info: 

Bente is 143 cm groot, heeft een smal postuur en draagt de bikini’s in maat 11/12 (146/152). Maat 9/10 (134/140) van vorige zomer zit nu echt te strak. De bikini’s in maat 146/152 hebben een lichte vulling in de topjes. Deze zijn uitneembaar maar dochterlief vindt het lekker zacht. Het valt overigens niet op met dragen.

Onze keuzes: 

  1. Denise: Een triangelbikini met een hip panter printje. De bikinitop heeft triangelcups, een verstelbaar bandje in de nek en een kunststof sluiting achter. Het broekje van deze bikini zit hier nog wat losjes. Deze bewaren we dus tot de zomer en/of het najaar. Deze bikini lijkt het meeste op de bikini van afgelopen zomer. Een vertrouwde, super pasvorm!
  2. Donatello: Een sportieve zwarte bikini met fel gele contrasterende accenten. De bikinitop heeft een racerback en de bikinislip heeft elastiek in de taille. Deze bikini sluit heel mooi aan. Ideaal om te spelen of sporten op het strand of te dragen onder de wetsuit.
  3. Shailo: Wauw, deze moet je echt aanzien! Wat een plaatje! De bikinitop heeft een volant die doorloopt over de ene schouder en een smal schouderbandje over de andere schouder. Deze bikini is het meest girly! Dit is haar persoonlijke favoriet!

Shopinfo: Je shopt de bikini’s van Retour Jeans o.a. hier.

Welke bikini heeft jouw voorkeur? En ben jij al aan het rondkijken voor een bikini of badpak voor je meisje?

Liefs,
Jolanda

 

 

 

 

 

Een vakantiekiekje van zomer 2019!

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply REVIEW! RETOUR JEANS SUMMER 2020 | Shopaholiek 18 maart 2020 at 16:13

    […] […]

  • Leave a Reply