BOY Marieke

In the spotlight: MOVE. kidswear

15 januari 2020

Iets meer dan een jaar geleden was de lancering van dit leuke boys-label. MOVE. is destijds gestart met een klein programma dat bestond uit drie sweaters en twee longsleeves. Inmiddels is de collectie gegroeid en zijn er T-shirts, boxershorts, vesten, broeken en zelfs overhemden toegevoegd. Het aanbod van MOVE. wordt steeds completer en zal ook zeker blijven groeien.

Stoere items voor de jongens die goed passen in de basic uitstraling van MOVE. De grote vergezochte prints laten ze liever achterwege. Door de basic uitstraling zijn de MOVE. items goed te combineren met al je andere favoriete kleding. Op deze manier kan je zoveel mogelijk draagplezier hebben van je aankoop! Het allerbelangrijkste vind het label echter dat de jongens zich fijn voelen in hun MOVE.items, dus besteden ze grote aandacht aan het draagcomfort. Boys moeten kunnen springen, klimmen en klauteren zoals ze dat graag doen!

SHOPAHOLIEK mag jullie op een leuke manier kennis laten maken met dit hippe merk, de eerste 100 volgers kunnen via deze link een stoere beanie bestellen t.w.v. 17,95 en betalen enkel de verzendkosten! Shop je er nog een hip item bij? Vanaf 14,95 is het verzenden kosteloos. MOVE. heeft hele gave T-shirts in de sale, voor slechts 8 euro shop je zo’n leukerd voor het voorjaar!

Deze aanbieding loopt nog t/m vrijdag dus grijp je kans!

Binnenkort lanceren zij hun nieuwe SS’20 collectie, welke direct draagbaar zal zijn. Uiteraard zullen we snel een leuke sneak met jullie delen!

 

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nieuwe direct draagbare collectie MOVE. | Shopaholiek 17 januari 2020 at 19:54

    […] […]

  • Leave a Reply