Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

Tye dye meets polkadots

18 juni 2019
tye dye

EEN EIGEN MENING

Ik heb het al weleens eerder gezegd, maar mijn kleine meisje krijgt steeds meer een eigen mening. Ik hoef bij Benthe echt niet meer aan te komen met roze roezel jurkjes, want ‘je denkt toch echt niet dat ik dat aantrek, mama!’ Vandaag laat ze jullie dus heel graag een set zien die ze zelf heeft uitgezocht en eerlijk is eerlijk, het is ook wel een supertoffe outfit! Lees en kijk snel verder en zie hoe leuk tye dye matcht met polkadots!

Tye dye meets polkadots

De tweedelige set van Indian Blue Jeans bestaat uit een mintgroene short en een zomers shirtje. Het broekje sluit mooi aan en heeft een unieke tye dye wassing waardoor elk broekje net even anders is. De dunne stof voelt fijn zacht en is lekker soepel. Het shirtje valt op door de grote gestikte ‘SUMMER’ print aan de voorzijde. Het mintgroen van het shortje komt weer terug in dit shirt waardoor het een extra toffe matching combi is. De polkadot print kan wat mij betreft altijd en geeft de outfit een vrolijke uitstraling mee. Zoals we van Indian Blue Jeans gewend zijn is de kleding stoer met een mooie pasvorm, je voelt de kwaliteit gewoon. Ik vind dat Benthe goed gekozen heeft, tye dye, polkadot en een grote print, het kan allemaal samen, dat blijkt wel weer! Benthe draagt het shirt in maat 10 (140) en het broekje in maat 134. Zij is ca. 1.31 cm.

Shoppen doe je natuurlijk on- en offline bij The Kids Republic: 

We horen graag wat jullie van deze outfit vinden en wat jullie verder nog graag op Shopaholiek zouden willen zien en lezen. Laten jullie het weten via een reactie op Facebook?

Kom je Benthe, haar broer Thije en zusje Norah ook volgen op Instagram? Dat vinden we hartstikke leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

tye dye

tye dye

tye dye

tye dye

tye dye

tye dye

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply