BLOGGEN

Missie Onmogelijk?

29 augustus 2017

Wat niemand weet, maar wat ik stiekem even uit de doeken doe is, dat wij Shopaholiek bloggers onderling de afspraak hebben gemaakt om op ons uitgave patroon voor de kinderen te letten. Deze afspraak geldt overigens alleen voor de wintercollectie en lijkt nu al een onmogelijke missie! De foto boven dit blog is daarom een foto uit de film ‘Mission Impossible’ die door mijn vriendin Sylvia is gemaakt. Het was nog best gevaarlijk met zijn tweetjes op zo’n hoog gebouw met mijn designer zonnebril op. Maar zeg zelf…missie geslaagd of niet?

Wij als bloggers en jij als lezer van ons blog hebben allemaal 1 ding gemeen. Dat is…dat we allemaal gek op kindermode zijn. Onze kinderen komen op het gebied van kleding en schoenen niets tekort. Sterker nog, ze hebben waarschijnlijk veel te veel. Het is als het ware een uit de hand gelopen hobby (zeg ik met blozende wangen). Neem nou bijvoorbeeld de afgelopen week. Ik kocht een shirtje voor Benja in kobalt blauw. Maar had daar geen kobaltblauwe schoenen bij en deze natuurlijk wel gezien in de stad. Maar nee Renate, hoeveel paar schoenen heeft Benja al? En wat een flauwekul om een matching paar aan te schaffen bij zijn nieuwe shirt! Ik zeg maar zo ‘Missie Onmogelijk’. Want…op de nacht van donderdag op vrijdag lag ik maar te draaien in mijn bed en zag de meest fantastische combinaties van kleding met die schoenen die ik niet gekocht had voorbij komen in mijn dromen. De schoenen waren ‘meant to be’! Het was het laatste paar en het was ook nog eens Benja zijn maat, ze waren maar liefst vijfentwintig euro goedkoper dan een aantal weken daarvoor. Kortom…..halen die schoenen!

De reden dat ik dit allemaal doe is omdat ik heel graag wil laten zien dat jongetjes er net zo hip en modieus uit kunnen zien als meisjes. Ik doe het dus eigenlijk voor jou als lezer! (lol) Alleen dat al is leuk om eens een blog over te schrijven. De excuses die we allemaal thuis of bij anderen aandragen, waarvoor we iets uiteindelijk toch gekocht hebben. Zeg eens eerlijk, heb jij thuis weleens gezegd “nee hoor, dat had ik toch een tijd geleden al gekocht, weet je dat niet meer?” De meeste mannen reageren dan met “O kan wel, maar je laat zovaak iets zien. Ik kan me dit truitje of paar schoenen niet meer herinneren.” Het is dus een klein leugentje om bestwil want het scheelt een enorme discussie. Nou moet het natuurlijk ook niet zo zijn dat je als bijnaam ‘Firma list en bedrog’ krijgt, dus soms dan toch maar eerlijk zeggen?

Inmiddels zijn er van veel van onze favoriete merken de nieuwe wintercollecties gelanceerd. Op sommige wachten we nog, maar heb jij al veel geshopt voor je kind/eren? En vind je het net zo belangrijk dat jouw zoon er goed bijloopt als je dochter? Want op de 1 of andere manier trekt de mode voor meisjes meer aan dan voor jongens! Waar zou dat nou aan liggen? Ik ben niet de juiste persoon om die vragen te beantwoorden, want zoals je inmiddels wel weet heb ik drie zoons. Ik zal er altijd werk van maken om ze er zo leuk mogelijk gekleed bij te laten lopen.

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je op 1 van mijn vragen reageert via de Shopaholiek Facebook pagina. Doen hoor! Uiteraard kun je mij ook volgen op Instagram. En natuurlijk volg ik je terug.

Op de onderstaande foto’s zie je vast wat kleding die Benja van de winter gaat dragen. Ik bedenk alleen wel ineens dat hij nog geen matching schoenen heeft bij zijn okergele outfit:) Voor meer inspiratie kijk dan in de webwinkel van Kixx-online

 

9A9C8904-9BA6-4DBB-968F-90081B918819

Dit zijn ze dan. De schoenen waarvan ik wakker gelegen heb.

DE8EAF31-04F4-4D7F-B634-18548DF0EEA2

Benja, lekker aan het spelen met water op zijn nieuwe schoenen! Die waarschijnlijk nu de rest van de winter nat zijn hierdoor.

3851CAC1-0DAC-4762-AACE-0D6D629FACEC

Hij vindt zijn schoenen zelf ook fantastisch! Zoals ik dus als zei ‘meant to be!’

87CEF09A-976A-4ECF-8A73-402FAECA2B26

Wat ik niet eerlijk heb verteld….ik heb zelfs een matching boek met zijn nieuwe winterkleding. Gaat dat te ver?

B45F740C-3B31-41DC-AF30-69696441F1FD

‘Een glimlach op jouw gezicht is het mooiste dat er bestaat’ en dat vanwege een paar schoenen:)

B2C7D9D3-A730-48C8-A06D-7AA5ABF76FDC

Tja, als je alles dan bij elkaar legt, is het toch alweer een hele stapel.

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply