Anouk BLOGGEN KIDS FASHION

WINNAAR: NIEUWE BLOGGER

8 juli 2017
blogger

WIE WORDT ONZE NIEUWE KIDSFASHION BLOGGER?

Een aantal weken geleden lieten wij jullie weten hard op zoek te zijn naar een nieuwe blogger voor Shopaholiek.  Op deze oproep hebben wij ontzettend veel leuke, enthousiaste en inspirerende reacties ontvangen. Mandy, Sandra, Janneke, Cindy, Renate en Anne hebben uiteindelijk een blog op Shopaholiek mogen verzorgen en uit hen hebben wij dan ook een nieuwe blogger gekozen…

Allereerst wil ik nog even zeggen dat de keuze ontzettend moeilijk was. Want na een eerste indruk zijn er diverse zaken waar je op gaat letten. Schrijfstijl, styling, foto’s en natuurlijk een onderbuik- en fingerspitzen gevoel. Ook zijn er zaken die de ene Shopaholiek-blogger weer belangrijker vindt dan de andere. En als je dan al met zijn achten bent, is het best weleens lastig. Maar we zijn eruit…

RENATE wordt onze nieuwe kidsfashion blogger!

Zij gaat ons vanaf nu verblijden met leuke blogs waarin haar zoontje Benja het stralende middelpunt is. Welkom bij ons team, Renate!

Renate’s blog kun je hier teruglezen. 

Uiteraard willen we ook Mandy, Sandra, Janneke, Cindy en Anne enorm bedanken voor hun inzet en alle tijd die zij erin hebben gestoken een mooi te blog te maken voor Shopaholiek. Stuk voor stuk superblogs! Daarnaast gaat onze dank ook uit naar alle andere inzendingen*, geweldig om te merken dat er zo enthousiast werd gereageerd op onze oproep.

Mochten jullie in de toekomst een keer een idee hebben voor een leuk blog, laat het ons dan weten, lezersblogs zijn altijd van harte welkom!

* We hebben geprobeerd iedereen te beantwoorden, maar het waren zoveel reacties dat het zomaar zou kunnen dat als je een blog hebt ingestuurd je geen reactie hebt ontvangen. Daarvoor onze oprechte excuses want we vonden het fantastisch om zoveel reacties te ontvangen. Nogmaals dank hiervoor!

Anouk:

  • Volg Anouk op Instagram,
  • Meer blogs van Anouk lezen, klik dan hier.


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply