Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS SCHOENEN

Een jumpshort en te gekke sneakers!

29 maart 2019
jumpshort

Het is altijd lente in de ogen van…

Tja, nu denk je vast huh, de tandartsassistente? (of ben ik de enige die dit ultra foute liedje nog kent?) Maar nee ik bedoel Benthe. Het is namelijk echt altijd lente in de ogen van Benthe. Al bij een graad of 14 begint ze.. mama, mag ik alsjeblieft met blote benen naar school? Het is me al vaker gebeurd dat andere moeders me bevreemd aankijken als mijn dochters al vroeg in het seizoen met kniekousen naar school komen, maar bij een graad of 14/15 is het zelfs mij nog te gortig. Je kunt je dus indenken hoe blij Benthe is dat het er – zeker in de middag – op begint te lijken dat die legging toch echt uit kan! Vanavond op het blog dan ook een echte Benthe lente set van jumpshort en sneakers, helemaal passend bij het heerlijke weer van vandaag.

You’ve got the LOOXS!

Deze jumpsuit of beter gezegd jumpshort stond hoog op ons verlanglijstje. Sowieso zijn wij fan van dit type kledingstuk zoals je vorige week al kon lezen en deze van LOOXS Revolution is ook alweer helemaal geweldig. Hij is gemaakt van zachte viscose en is superelastisch, het is geen travelstof, maar het lijkt er wel op en zit net zo fijn. De navy kleurstelling en het geprinte ruitje zijn subtiel en juist daarom is deze jumpshort een echte basic in de zomergarderobe van je dochter. Vrijwel elke kous en schoen matcht ermee. Combineer hem eens met een spijkerjasje of juist een wollig vestje, eigenlijk kan alles en dat maakt van deze jump een onmisbaar item! De kousjes van hetzelfde merk zijn zowel schattig door het roezelrandje als sportief door de groene streep, we love it! De jumpshort sluit aan de achterkant met een drukknoop en is makkelijk zelf aan en uit te trekken.

Benthe (ca 127 cm) valt momenteel een beetje tussen twee maten in. We hebben de jumpsuit zowel in 128 als in 140 gepast, maar zelf koos zij direct voor de kleinste van de twee. ‘Een jumpsuit mag echt niet te ruim zijn hoor mam, deze zit perfect.’ En daar ben ik het helemaal mee eens.

De schoenen

Ze vielen je vast direct op op de foto’s hieronder. De werkelijk te gekke sneakers van Braqeez! Een van de leuke dingen aan het bloggen voor Shopaholiek is dat er soms pareltjes op je pad komen. Zo ook deze schoenen. Zoals jullie wellicht nog weten heb ik een (te?) grote liefde voor de panterprint en heb ik Benthe hiermee aangestoken. Omdat het soms een beetje too much werd, zijn deze schoenen perfect. Heerlijk zomers wit en toch met dat harige panterprintje waar wij zo van houden. Ook voor de schoenen geldt, ze matchen vrijwel overal bij. Ideaal! De sneakers zijn voorzien van veters en gaan soepel aan en uit. Ze vallen op maat, bij het bestellen kun je gewoon je eigen maat aanhouden.

Shoppen

  • De LOOXS Revolution jumpsuit inclusief de kousen shop je on- of offline bij The Kids Republic, de grootste kinderkledingwinkel van Nederland. Check dan gelijk even de rest van de collectie want die is ook zo leuk!
  • Voor verkooppunten van Braqeez kijk je hier.

Wil je Benthe en haar broer en zusje ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

jumpshort

jumpshort

https://www.thekidsrepublic.nl/artikel/looxs/9125038-926/detail.php?m_ge=[j;m;u]&m_me=lox&at=91lox09033&m_mt=128

https://www.thekidsrepublic.nl/artikel/looxs/9125038-926/detail.php?m_ge=[j;m;u]&m_me=lox&at=91lox09033&m_mt=128

jumpshort

jumpshort

jumpshort

jumpshort

jumpshort

jumpshort

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply